Христо Ковачки отново се срещна с Нийл Буш и неговият

...
Христо Ковачки отново се срещна с Нийл Буш и неговият
Коментари Харесай

Христо Ковачки отново се срещна с Нийл Буш

Христо Ковачки още веднъж се срещна с Нийл Буш и неговият екип във връзка въвеждането на нововъведения в българската енергетика.

Поредна намира се организира сред енергийния съветник и предприемач Христо Ковачки и Нийл Буш и неговия екип от софтуерни водачи с специалисти от целия свят.
Срещата бе продължение от зараждащото се партньорство, което беше оповестено обществено в средата на предходната година.

„ Горд съм, че имам невероятната опция да работя персонално с господин Нийл Буш и неговите световни съветници, които управляват световните старания за понижаване на въглеродните излъчвания. Ако нашите генерални проекти се осъществят, ние ще въведем невероятни и извънредно новаторски технологии в енергетиката на нашата дребна балканска страна “, сподели Христо Ковачки.

Двете страни разискаха партньорството си при реализирането на капиталови планове за внедряване на новаторски способи за добиване на стойност от въглищата в българските енергийни предприятия. Коментирани са и разновидностите за доставка на американско съоръжение.

Нийл Буш в партньорство с няколко софтуерни компании, измежду които американските PANGEA и JET-EU, дружно с енергийния съветник Христо Ковачки разискват пускане на пилотен план за декарбонизация посредством хващане на въглеродни излъчвания благодарение на амоняк в български електроцентрали.

Българският енергиен съветник изясни, че при потребление на технологията се генерира артикул с добавена стойност под формата на тор, който е подобаващ за потребление в селското стопанство и надлежно, може да образува нов артикул за доставки за друга промишленост.

Синът на 41-вия американски президент Джордж Хърбърт Уокър Буш – Нийл Буш си партнира с американските PANGEA и INTERLINKDC, които имат опит в забележителен брой планове, които, в случай че бъдат осъществени в България, сигурно ще подсигуряват безпроблемното осъществяване на целия развой на декарбонизация на енергетиката.

Нийл Буш е създател и ръководител на Фондация Джордж Х. У. Буш и е прочут със своята обширна филантропска и благотворителна активност по целия свят. От години главната му активност е в ролята на съветник и вложител точно в новаторски технологии в региона на енергетиката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР