В края на април 2024 г. Google актуализира клиента на

...
В края на април 2024 г. Google актуализира клиента на
Коментари Харесай

Вече е възможно да изтеглите две приложения едновременно от Google Play

В края на април 2024 година Гугъл актуализира клиента на магазина за приложения Гугъл Play и към този момент можете по едно и също време да изтеглите две приложения на вашия Android смарт телефон или таблет.

Какви са рестриктивните мерки на новата алтернатива: единствено две приложения могат да бъдат изтеглени наведнъж; в случай че се опитате да добавите трето евакуиране, то ще бъде отсрочено, до момента в който не бъде изтеглено предходното приложение от двойката.

Потребителите на смарт телефоните Pixel към този момент могат да изтеглят две приложения по едно и също време и Гугъл последователно пуска новата алтернатива в и останалите клиенти на Android. Тази смяна сега се вижда на смарт телефоните с Android 14 и Гугъл Play Store във версия v40.6.31.

Това се отнася единствено до новите изтегляния, а актуализациите на приложенията ще продължат да се изтеглят и конфигурират една по една. Експертите считат, че Гугъл Play Store скоро може да получи и алтернатива за актуализиране на няколко приложения едновременно, защото малко консуматори конфигурират няколко приложения по едно и също време.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР