Facebook и Youtube са вече почти задължителни канали за всички. Това

...
Facebook и Youtube са вече почти задължителни
канали за всички. Това
Коментари Харесай

Hankook запалва дигитални фойерверки

Facebook и Youtube са към този момент съвсем задължителни канали за всички. Това се отнася също за автомобилната промишленост и нейните доставчици. Hankook към този момент отива и една крачка напредкато “запалва ” идващия цифров дисплей с фойерверки. Сега производителят на гуми отваря новия си Instagram канал, наименуван @ hankooktire.europe.

За всички заинтригувани и ентусиазирани почитатели на техническото наличие и тематики, свързани с автомобила, новият канал предлага многобройно ново наличие в тези области, само че също по този начин и върху широкообхватните спортни и мотоспортни дейности на производителя на гуми.

„ Радваме се, че можем да приближим нашите клиенти и заинтересовани последователи до значими вести за нашата компания в Instagram в цяла Европа. Това ни дава опция да засилим присъствието на нашата премиум марка Hankook в социалните мрежи, като осигуряваме връзка за гуми, нововъведения, спорт и мотоспорт по-специално за по-млада целева група “, казва Сангхоон Лии, президент на Hankook Tire Europe.

В @ hankooktire.europe инстагрампочитателите могат да чакат освен красиви фотоси и дизайнерски претекстове, само че и вълнуващи факти по тематики за гумите и автомобилостроенето. Публикациите са съпроводени от различни истории за най-гледаните, най-коментирани и най-харесвани всеки месец, тъй че потребителите постоянно да са в течение на нещата. Последователите на Instagram Hankook също могат да очакват атрактивни надпревари. Повече информация ще последва скоро на самия канал, оповестяват от компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР