Facebook и Google заявиха, че ще оставят служителите да продължат

...
Facebook и Google заявиха, че ще оставят служителите да продължат
Коментари Харесай

Служителите на Facebook и Google ще работят от вкъщи до края на годината

Facebook и Гугъл обявиха, че ще оставят чиновниците да продължат да работят от у дома до края на годината, написа BBC.

Технологичните колоси оповестиха проектите да отворят офисите си скоро, само че разрешават по-голяма еластичност на чиновниците, които желаят да работят от вкъщи си.

Първоначално Гугъл съобщи, че ще резервира home office режима до началото на юни. Сега компанията удължава този интервал с още седем месеца.

Фейсбук от своя страна съобщи, че ще отвори още веднъж офисите си на 6 юли, защото блокирането последователно се отстранява. Но не за всички чиновници.
 Гугъл понижава разноските си за маркетинг с 50%
Гугъл понижава разноските си за маркетинг с 50%

За второто полугодие на 2020 година

Изпълнителният шеф на Гугъл Сундар Пичай написа, че чиновниците, които би трябвало да се върнат в офиса, ще стартират работа от началото юли, като колосът ще ползва засилени ограничения за сигурност. Но по-голямата част от чиновниците, които могат да правят работата си от у дома, ще могат да го създадат до края на годината, добави той.

Съобщението съответствува с това на Фейсбук, защото от ден на ден компании стартират да разпростират своите тактики за връщане към работа. Ръководството към момента дефинира кои чиновници ще бъдат помолени да се върнат в офисите.

Тенденцията за работа от у дома подхожда на някои компании. Други препроектират офис пространствата си, с цел да се погрижат за новите насоки за обществено разграничаване. Проучвания установяват, че има и чиновници, които са изнервени от завръщането си на работа в средата на световна пандемия.
 Фейсбук изненада с отлични резултати
Фейсбук изненада с отлични резултати

Компанията регистрира възобновяване на рекламните приходи
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР