Фаб Морван, останалият жив член от популярното през 80-те години

...
Фаб Морван, останалият жив член от популярното през 80-те години
Коментари Харесай

Фаб Морван от Milli Vanilli най-сетне разкрива истината за скандалото минало на дуото

Фаб Морван, останалият жив член от известното през 80-те години на предишния век дуо Milli Vanilli направи любопитно самопризнание. 57-годишният реализатор показа, че той и починалият му сътрудник Роб Пилатус са били безусловно " прелъстени " от обещанията за популярност и златни записи преди последвалия прославен скандал.
 Андрю Риджли от Wham! разкри персонални моменти от живота на Джордж Майкъл
Всичко, което не знаем за Джорд Майкъл

Филмът за дуото към този момент е наличен в Netflix

Това и други самопризнания за историята на дуета Морван прави в идния документален филм на Paramount+ - " Milli Vanilli ". Певецът споделя в детайли за триумфа и последвалото рухване след разкритието, че нито един от двамата артисти в действителност не е пеел в най-продавани им записи.

" Всичко беше авансово премислено ", споделя Морван пред Page Six.

Той и Пилатус са открити от немския звукозаписен продуцент Франк Фариан, който, става известно след това е извършил трикa със синхронизирането на устните със звука години по-рано и с групата Boney M. " Тогава бяхме млади, наивни и без никакъв опит ", изяснява още Морван. " И елементарно се подведохме. Беше ни дадено, че ще изживеем фантазиите си и по тази причина без доста да се замислим, сложихме подписа си на документите. "

Фаб Морван споделя и, че е чакал дълго време, с цел да може най-сетне да опише своята и тази на Пилатус страна на историята. " Отне ми 30 години, с цел да кажа истината си пред хората ", споделя той. " Сигурен съм, че и Роб щеше да е удовлетворен. "

Роденият във Франция реализатор отбелязва, че той и Пилатус (който почива от свръхдоза алкохол и  медикаменти през 1998 година, ева на 32), са били най-охулени - и от медиите, и от обществеността. Но в действителност те просто са били " част от машината, която сътвори лъжата ". " Ние бяхме най-малката връзка в мотора ", споделя той. " Имаше личен състав, доста по-отговорни хора. "

Milli Vanilli са извънредно сполучлива музикална група в края на 80-те с си " Girl You Know It " s True ", " Blame it on the Rain " и " Girl I " m Gonna Miss You ". Постоянно са предавани по MTV и даже печелят премия Грами за най-хубав нов реализатор през 1990 година

Но всичко се срутва през ноември, същата година, когато Морван и Пилатус удостоверяват упоритите клюки, че не пеят в действителност в песните си. Дуото е насила да върне извоюваните награди. Цялата история е разказана в документалния филм, който включва изявленията, както и споделя за тъжния крах на Пилатус.

Морван признава, че Пилатус е имал известни психически проблеми още преди да се причисли към дуото. " Той е израснал в сиропиталище, имаше доста прочувствени белези. Почувствах всичко това през цялото време. А когато натискът стана огромен и лъжата по-тежка, той стартира да се лекува самичък. "

Документалният филм въпреки всичко приключва с оптимистична нотка - с днешна дата Морван има благополучен живот в Амстердам, където живее с колегата си и четирите си деца.

" Milli Vanilli " ще се излъчва по Paramount+ от 24 октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР