F2P шутърът Ironsight проведе успешни закрити тестове в края на

...
F2P шутърът Ironsight проведе успешни закрити тестове в края на
Коментари Харесай

Ironsight с бета през следващия месец

F2P шутърът Ironsight организира сполучливи закрити проби в края на предходната година и в този момент е време за откритата бета, която започва от първия ден на идващия месец. Това оповестиха тази седмица Aeria Games.

Откритите проби ще включват друго и допълнено наличие от първите проби. Това включва четири карти, нов режим и нова задача.

Играта опълчва две съществени фракции: North Atlantic Forces и Energy Development Enterprise Networks в борба за оскъдните естествени запаси, останали на Земята през 2025. Играещите онлайн FPS шутъри ще се срещнат с познати режими, като Search and Destroy и Team Deathmatch, както и някои други, като Secure Point и Resource Takeover. Тук ще са налични и два кооперативни режима, в които се изправяте против AI на играта. Ще получите достъп до над 100 оръжия, които ще може да персонализирате и допълвате, както и многообразие от тактически дронове и друга бойна техника. Самите борби се организират в разнообразни точки на света и оферират друг по естеството си терен.

Ironsight ще е безвъзмездна за игра, като несъмнено и тук има варианти за възнаграждение на разнообразни запаси. Ще може да избирате от един от трите комплекта Founder’s Packs от $20, $50 или $100., които ще ви дадат достъп до игровата валута, сандъци с плячка, оръжия и други неща. Повече за изискванията за включване в бетата и самата игра може да разберете тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР