Европейското турне, на което Лили Иванова трябваше да потегли в

...
Европейското турне, на което Лили Иванова трябваше да потегли в
Коментари Харесай

Лили Иванова изкара акъла на всички! Какво се случва с примата, за да съобщят това на официалната й страница

Европейското турне, на което Лили Иванова трябваше да потегли при започване на идващия месец, беше отсрочено за неопределен срок. Като причина за пропадането на музикалната обиколка екипът на естрадната прима уточни само „ непредвидени условия “, написа в. Монитор.

Всички билети могат да бъдат върнати в период от един месец, от местата, от които са закупени “, предизвестяват от Facebook страницата на звездата. Припомняме, че Иванова трябваше да отпусне глас в Берлин (3 ноември) и Мадрид (6 ноември), а концертът в Милано, който беше заплануван за 6 декември, след това бе анулиран за 30 юни следващата година.

В немската столица дамата, която написа музикалната ни история с гласа си, ще излезе на сцената на Tempodrom. Залата е втората по величина в града и през годините е приютявала актьори от ранга на Ленърд Коен, Иги Поп, Сийл и Крис Норман, а необикновен афинитет към нея има бунтаря с китраа измежду носителите на „ Нобел “ Боб Дилън. Билетите за всяка от европейските спирки на Лили се котираха от 44 евро до 98 за ВИП позиции пред сцената, или в български еквивалент 191 лева

Това нарежда Иванова в сегмента на международните звезди като Ед Шийрън, който ще направи турне на Стария континент през лятото на 2018 година

Междувременно Иванова ще приключи есенното си турне у нас с два следващи концерта в НДК. Билетите за тях са към този момент разпродадени.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР