Европейският шампион по вдигане на тежести за 2022 година в

...
Европейският шампион по вдигане на тежести за 2022 година в
Коментари Харесай

Наш европейски шампион в щангите се размина с операция

Европейският първенец по повдигане на тежести за 2022 година в кат. 102 кг Дейвид Фишеров се размина с дребния демон и няма да се подлага на интервенция на коляното. Роденият в Австрия щангист разкри преди време, че през последните три месеца е получил 19 обезболяващи инжекции в крайници.

Фишеров записа единствено един сполучлив опит на 170 кг в изхвърлянето на Световното в Богота, Колумбия, а травмата му попречи да взе участие в изтласкването. Той окачестви представянето си като неуспех и съобщи, че ще се върне по-силен.

“Няма да се наложи интервенция. Ядрено-магнитният резонанс сподели инфектиране на сухожилието, което е много огромно. Цяло знамение е, че няма скъсване в случай, че той организира подготовката си за Световното на инжекции. Сега експерт ни сподели, че възобновяване с процедури ще отнеме 40-45 дни. Дейвид към този момент стартира процедурите в Пловдив. Това ще му попречи да се приготви по най-хубавия метод за Европейското в Ереван, само че за Световното в Саудитска Арабия би трябвало да е във върхова форма ”, съобщи за “Мач Телеграф ” персоналният му треньор в Марица (Пловдив) Борислав Налбантов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР