Европейският съюз в действителност не се съсредоточава върху установяването на

...
Европейският съюз в действителност не се съсредоточава върху установяването на
Коментари Харесай

Унгария упрекна ЕС, че мисли повече за санкциите срещу Русия, отколкото за мира в Украйна

Европейският съюз в реалност не се концентрира върху установяването на мир в Украйна, а върху спомагателен пакет от наказания против Москва. Това декларира унгарският министър на външните работи Петер Сиярто.

Военната обстановка се утежнява, само че Брюксел е ангажиран с вместо с построяването на мира , написа той във Facebook преди днешната среща на външните министри на Европейски Съюз в Брюксел.

Сиярто акцентира, че светът се нуждае от мир за попречване на " по-нататъшни безсмислени човешки жертви``, разрешаване на казуса с растящата заради войната инфлация, справяне с продължаващата енергийна рецесия и унищожаване на проблемите с доставките на храна.
 Новите наказания на Европейски Съюз ще обиден политици и юридически лица от Русия
Новите наказания на Европейски Съюз ще обиден политици и юридически лица от Русия

Те ще са ориентирани и към поддръжници на Москва в Украйна

Междувременно австрийският външен министър Александър Шаленберг означи, че страната му усеща отрицателното въздействие на глобите на Европейски Съюз против Кремъл, защото Русия е неин значим търговски сътрудник. По тази причина в началото той е бил срещу ограничения, които включват енергийния бранш. Шаленберг обаче съобщи, че е наясно, че глобите против Москва са нужни.

Преди дни стана ясно, че Европейската комисия възнамерява да вкара редица промени в глобите против Москва, тъй че те да не засягат износа на храни и зърно от Русия. Същевременно Европейска комисия има намерение да вкара, химикалите и машиностроенето.

По-рано през днешния ден немският канцлер Олаф Шолц предизвести, че, наложени на Русия поради обстановката в Украйна, в случай че Москва и Киев подпишат кротичък контракт при изискванията на Русия.

В отговор представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че глобите на Запада против Русия са цената, която Москва би трябвало да заплати за своята самостоятелност и суверенитет, и тяхното влияние единствено
 Санкциите не убиват Русия, а я вършат по-силна, уверен Песков
Санкциите не убиват Русия, а я вършат по-силна, уверен Песков

Операцията на Москва в Украйна завършва след реализиране на всички цели
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР