Европейският съюз ще се откаже окончателно от природния газ на

...
Европейският съюз ще се откаже окончателно от природния газ на
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: ЕС ще се откаже от руския газ до 2027 година. Това повдига въпроси за лъжите на Борисов!

Европейският съюз ще се откаже дефинитивно от природния газ на Русия до 2027 година . Това написа в обществената мрежа Фейсбук енергийният специалист Стефан Гамизов . Според него този факт поражда въпроси за изказванията на Бойко Борисов във връзка с „ Турски поток “ . Публикуваме коментара на Стефан Гамизов без редакторска интервенция:

„ Както всеки от нас знае Европейски Съюз ще се откаже от съветския газ до 2027 година.

Това повдига въпроси за лъжите на Бойко Борисов за Турски Поток.

Така или другояче след 2027 година или след по-малко от 3 години съветски газ в Турски Поток няма да има, което идва да каже (сиреч както обича да споделя Борисов), че този водопровод е построен не за облага или бизнес (каквато няма, а има единствено загуба от 2 милиарда евро плюс направени още 1.5 милиарда евро в корупция с беларуси и руснаци разходи), а с цел да обслужи плануваната от диктатурата на Путин война в Украйна.

На Сарафов му е време да се замисли за започване на следствие на триото Борисов-Петкова-Добрев плюс шефа на КЕВР Иванов за определяне има ли присъединяване в ОПГ по специфичните глави на Наказателен кодекс.

Както доста пъти писах има явен текст в Наказателен кодекс за подготовка на нападателна война.

Нашите маскари са взели участие в тази подготовка напълно умишлено и са пренебрегнали с последна безочливост предизвестието от българските разследващи служби за последствията от строителството на Турски Поток.

ПП-ДБ са не по-малко отговорни отпред с Асен Василев, тъй като отхвърлиха да прекратят преноса на съветски газ по Турски Поток също толкоз умишлено.

Докато Турски Поток действа с съветски газ в него, до тогава войната в Украйна ще продължава, тъй като по Турски Поток минават също рушветите на Путин за незаконните му проксита на Запад. “

Александър Дунчев: 20 офшорни и непознати компании са напазарували без търг 20 000 декара държавни гори!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР