Европейският съюз ще отмени ограниченията и засиления контрол за COVID-19

...
Европейският съюз ще отмени ограниченията и засиления контрол за COVID-19
Коментари Харесай

След месец и половина опасения ЕС отменя COVID мерките за Китай

Европейският съюз ще анулира рестриктивните мерки и засиления надзор за COVID-19 на пасажерите, идващи от Китай, заяви шведското председателство на Съвета на Европейски Съюз след съвещание на работна група за съгласуваност на европейския отговор на пандемията в четвъртък.

Изискването за авансово тестване преди качването на аероплан към Европа ще отпадне от края на февруари, а проучването на инцидентен принцип на пасажерите от Китай ще завърши в средата на март.

В началото на годината специалистите по изключителните обстановки на Европейски Съюз предложиха на страните членки да изискват негативен тест за COVID-19 от всички пасажери, идващи от Китай, да тестват отпадните води на самолетите, да изискват пасажерите да носят маски в самолетите и да вършат проби на инцидентен принцип на летищата след кацане на самолетите, идващи от Китай.

 Европейски Съюз ще изисква тест за COVID-19 при пътешестване от Китай, маските се връщат Европейски Съюз ще изисква тест за COVID-19 при пътешестване от Китай, маските се връщат

Повечето европейски страни вкараха рестриктивните мерки, само че.

Европейски Съюз реши да работи, откакто през декември Китай смъкна множеството COVID-19 ограничавания, отказвайки се от политиката си за " нулев Коронавирус ", следвана от началото на пандемията. Това докара до взрив на инфекциите, като по някои калкулации до.

В четвъртък китайските управляващи оцениха като " добра " настоящата обстановка с предварителната защита на COVID-19 и потвърдиха, че ще усилят % на имунизиране на възрастните хора и ще засилят доставките и производството на медицински артикули.

Китайският авиационен регулатор регистрира нарастване на въздушния пътнически трафик в Китай с 34.8% през януари.

Само предходната седмица 98 локални и задгранични самолетни компании са изпълнили общо 795 интернационалните полета, което е с 65% повече от първата седмица на януари, когато Китай анулира наложителната карантина при идване от чужбина, заяви Ройтерс като се базира на китайската телевизия CCTV.

Броят на пасажерите във въздушния превоз по празниците към Лунната Нова година от 7 януари до 15 февруари се е нараснал с 39% по отношение на миналогодишното ваканционно пътешестване. Най-предпочитани дестинации са били Пекин, Шанхай, Гуанджоу, Шенжен и известната ваканционна дестинация Саня на остров Хайнан.

 Интересът към Коронавирус имунизациите и терапиите пада, какво ще ги замести Интересът към Коронавирус имунизациите и терапиите пада, какво ще ги замести
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР