Европейският съюз погрешно е мълчал през 2016 г. по време

...
Европейският съюз погрешно е мълчал през 2016 г. по време
Коментари Харесай

Юнкер съжалява, че с ЕС не са унищожили лъжите за Брекзит преди референдума

Европейският съюз неправилно е мълчал през 2016 година по време на акцията преди английския референдум за Брекзит , тъй като е трябвало да поправя " лъжите ", популяризирани от страна на " напускащите ", разяснява Жан-Клод Юнкер, представен от " Ройтерс ".

" Беше неточност да не се намесваме , тъй като бихме били единствените, които можеха да унищожат лъжите, които бяха публикувани ", изяснява Юнкер.

" Сгреших, че мълчах във значим миг ", добавя той, само че разяснява, че водещите институции на блока са следвали съвета на някогашния английски министър председател Дейвид Камерън, който предизвестил за интервенция във вътрешните работи на Обединеното кралство .
 Юнкер видя заплахата за Европейски Съюз: Европейците изгубиха либидото си един към различен
Юнкер видя заплахата за Европейски Съюз: Европейците изгубиха либидото си един към различен

Във Англия " булката " - Европейски Съюз - е била " систематично обругавана " през цялото време и по-късно " отхвърлена "

Ръководителят на Европейски Съюз съобщи, че на Доналд Тръмп може да се има вяра по отношение на комерсиалните връзки ЕС-САЩ , само че китайско-американският търговски спор би трябвало да бъде решен скоро, с цел да се възвърне доверието на вложителите.

Юнкер добави, че нищо не се е трансформирало в трансатлантическите търговски връзки , откогато се е срещнал с Тръмп във Вашингтон през юли предходната година.

" Хората от Белия дом и моите екипи са в съвсем всекидневен контакт с администрацията и по тази причина мисля, че можем да се доверим на президента на Съединени американски щати, когато става въпрос за търговски връзки сред Съединени американски щати и Европа ".

Юнкер смята, че огромна част от световните стопански проблеми са свързани с комерсиалното напрежение сред Вашингтон и Пекин . " Ако вложителите нямат възприятието, че този проблем може да бъде решен скоро, то апетитът за вложения от двете страни на Атлантика и по целия свят отслабва ".
 Юнкер не е склонен, че Европейски Съюз е в дълбока рецесия, доколкото целият свят е в рецесия
Юнкер не е склонен, че Европейски Съюз е в дълбока рецесия, доколкото целият свят е в рецесия

Той не планува Полекзит, само че е неправилно Полша да отсрочва еврото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР