Европейският съюз обмисля предложение Руската селскостопанска банка (Россельхозбанк) да създаде

...
Европейският съюз обмисля предложение Руската селскостопанска банка (Россельхозбанк) да създаде
Коментари Харесай

ЕС обмисля облекчение за руска банка заради зърнената сделка с Украйна

Европейският съюз обмисля предложение Руската селскостопанска банка (Россельхозбанк) да сътвори дъщерно сдружение, което да се свърже още веднъж с световната финансова система написа в. " Файненшъл таймс ", представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция. В момента банката е под всеобхватни наказания на Запада, като разискванията имат за цел да бъде непокътната договорката за зърно, която разрешава на Украйна да изнася храни на международните пазари, написа вестникът.

Стъпката идва, откакто предходната седмица Русия съобщи, че не вижда причина да удължи периода на договорката след 17 юли, защото Западът е работил по " възмутим " метод във връзка с съглашението, само че Москва увери бедните страни, че съветският експорт на зърно ще продължи.

Планът на съветските управляващи, препоръчан посредством договаряния с посредничеството на Организация на обединените нации, би разрешил на новото банковото звено да обработва заплащания, свързани с износа на зърно, написа вестникът, цитирайки източници, осведомени с въпроса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР