Защо Съединените щати се нуждаят от президент, който всъщност не

...
Защо Съединените щати се нуждаят от президент, който всъщност не
Коментари Харесай

Дълбоката държава блокира Вашингтон: Проектът Мишел е разнищен от Андрей Перла

Защо Съединените щати се нуждаят от президент, който в действителност не ръководи страната? И тогава какво в действителност ще реши „ дълбоката страна “, блокирайки функционалностите на Вашингтон. Пример за това беше планът „ Мишел “, който беше оценен в ефира на „ Скритите смисли “ от политолога Андрей Перла. Има обаче и нещо друго - освен Съединени американски щати, като суверенна страна, само че и други страни по света взеха решение да анулират.

Шефът на Белия дом Джо Байдън може да се откаже от президентската конкуренция в интерес на брачната половинка на някогашния президент на Съединени американски щати Мишел Обама. Това написа немското издание Der Spiegel, базирайки се на източници от Демократическата партия.

Според изданието Мишел Обама към този момент е присъединила въпроса за кандидатурата си за президент на Съединени американски щати в социологически изследвания на популацията. Въпреки обстоятелството, че по-рано тя сподели, че не възнамерява да се занимава с политика.

Имайте поради, че президентските избори в Съединените щати ще се проведат през ноември 2024 година Участие в тях по-рано оповестиха някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който ще бъде номиниран от Републиканската партия, както и актуалният президент Джо Байдън (Демократическата партия).

Според американския закон президентите на Съединени американски щати не могат да бъдат избирани на служба повече от 2 пъти. Но техните съпрузи могат да създадат това.

Например, Хилари Клинтън, брачната половинка на Бил Клинтън, се кандидатира няколко пъти – през 2008 и 2016 година И какво пречи в тази ситуация на Мишел Обама да направи същото? Като цяло нищо, само че има някои специфики.

Например, показвайки, че „ дълбоката страна “ ще реши, блокирайки функционалностите на Вашингтон. Пример за това беше планът Мишел, където освен Съединените щати, като суверенна страна, само че и други страни по света взеха решение да го анулират.

По-подробно за това приказва политическият наблюдаващ на Първи съветски Андрей Перла.

Обама вместо Байдън?

Според политолога Андрей Перла Демократическата партия сътвори доста сложна обстановка, като стартира да популяризира клюки, че Мишел Обама може да се кандидатира на изборите вместо Байдън. Още повече, че това беше направено, явно, с цел да се тества реакцията на гласоподавателите и интернационалната общественост.

" Това е добре позната техника. Пуснете слух, че да вземем за пример през август Байдън ще разгласи на конгреса на Демократическата партия не че ще се кандидатира триумфално за втори мандат, а че отдръпва кандидатурата си и моли Демократическата партия да утвърди кандидатурата на Мишел Обама.

И в случай че той в действителност направи това, тогава това, с изключение на всичко друго, ще бъде нарушаване на Хартата на Демократическата партия на Съединени американски щати. Тъй като нямаше първоначални избори, никой на никое място не номинира Мишел Обама.

Освен това още през март госпожа Обама съобщи, че не желае и няма да се кандидатира за президент. Въпреки че кой би я попитал, несъмнено ",— означи Андрей Перла.

Експертът означи, че " приключването " на тази информация е направено доста професионално - посредством най-голямото немско издание. Което всъщност снема всички обвинявания от управлението на Демократическата партия. Не са те, а някакви германци, нали?

" Освен това Der Spiegel е медия, която без пресилване се чете от всички политолози и специалисти във всички страни по света. Тоест това е информация, с която в действителност има смисъл да се работи ",- сподели Перла.

Защо Мишел Обама?

От друга страна поражда въпросът за какво Мишел Обама, а не сегашният вицепремиер Камала Харис да вземем за пример? Също и жена. Освен това има опит в политиката. Очевидно демократите просто няма какво друго да предложат, допусна Андрей Перла.

" Фактът, че тя [Мишел Обама] в никакъв случай не е била самостоятелна политическа фигура и не е била избирана, подсказва, че те залагат единствено на електоралната прелест. Тъй като гласоподавателите на Демократическата партия имат избран стандарт, образуван доста поредно за това кой е по-добър.

Черните са по-добри от белите, дамите са по-добри от мъжете и така нататък Защо? Защото в този момент Тръмп изпреварва Байдън с доста обилни 2-4%. И Байдън на процедура не може да го настигне ",- изясни политологът.

Защо Байдън не може да настигне Тръмп? Защото Тръмп го бие в полето, наречено „ страната Израел “, където на доктрина демократите трябваше да са по-напред.

Реалната обстановка в Близкия изток обаче демонстрира, че бидейки на власт, те са принудени да вземат решения, ориентирани към въздържане на Израел. Докато Тръмп, който няма какво да губи, поддържа еврейската страна.

" В американските университети, един от които са приключили Мишел Обама и брачният партньор й, които обичайно поддържат демократите, има доста мощни антиизраелски настроения.

" Следователно, хвърляйки тази доста значима кралица, Обама, на терена, те печелят доста значими проценти над Тръмп. Може би това е задоволително, с цел да спечелим изборите. Но това също значи, че те нямат дълготрайна тактика. " — означи Андрей Перла.

Феминизация в Съединени американски щати

Експертът продължи, че в случай че погледнете цялостната обстановка в политическия свят, тогава в някои страни президентът към този момент не играе толкоз значима роля, колкото преди. И това доста ясно се вижда на образеца с Байдън.

Според Андрей Перла самото номиниране на човек, „ който е надживял тогавашния си изострен разум “, допуска, че американският хайлайф не се нуждае от същински президент.

" И им би трябвало президент, зад чийто тил да ръководи прословутата „ дълбока страна ” или „ дълбока страна ”...

Тоест едни милионери в апарата на Демократическата партия, които никой не познава, само че те управляват всичко. А извън куклата виси, което не взема решение нищо. И с Байдън беше явно ",- сподели събеседникът.

Според Перла Барак Обама е бил не по-малко марионетка от Байдън. Но той беше млад, деятелен, говорещ добре и общественият му имидж беше доста в сходство с желанията на американските гласоподаватели.

Така че не беше толкоз видимо. А Байдън, въпреки и остарял, към момента има богат политически опит, има свои гласоподаватели и лична политическа власт, която не употребява.

Но в случай че на това място поставите негър ЛГБТ* представител, който няма персонална политическа позиция, нито лична политическа тежест, в това число в партията си, то това към този момент е история за феминизирането на обществената политика в западните демокрации, Перла има вяра.

" Феминизацията на политиката [в САЩ] приказва единствено едно. Че в действителност обществената политика става по-малко значима, а подмолната политика, политиката на апарата, става по-важна.

Там не държат хубави момичета; Но това също значи, че в Америка цветът на времето и самият принцип на битие на американската страна в действителност се трансформират ",– изясни Перла.

Какво желаят демократите?

Доскоро Америка съществуваше извънредно като суперпрезидентска власт, където властта на президента се приравняваше на властта на безспорен монарх.

Всъщност той е определен, с цел да се изправи против британския крал, с който са воювали и се състезавали от самото начало, означи Андрей Перла.

От тази позиция, когато човек, който не може да ръководи страната, стане президент на Съединени американски щати, това демонстрира, че самият принцип на американската народна власт и американската страна се срутва.

" Тоест от самата американска страна не остава нищо. И в този смисъл Демократическата партия на Съединени американски щати има своя дълготрайна тактика. Това е тактиката на глобализма.

Стратегия за създаване на свят, в който нито една страна, нито американска, нито финландска, нито която и да е друга, няма да има значение. И единствено световното ръководство на човечеството ще има значение, което никой и на никое място не е избирал. Това желаят те ",– акцентира Перла.

Друг е въпросът дали ще го реализиран или не. Иска ми се да имам вяра, несъмнено, че не е по този начин. Ако Русия завоюва войната със Запада и отбрани своя суверенитет, те няма да го реализиран, заключи Перла.

* ЛГБТ е организация, неразрешена в Русия и приета за екстремистка.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4836 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед35143Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед10379 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед54121 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед53096Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед78345„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР