Европейският клубен шампион от 1992 година Христо Стоичков коментира шансовете

...
Европейският клубен шампион от 1992 година Христо Стоичков коментира шансовете
Коментари Харесай

Христо Стоичков коментира шансовете на Манчестър Сити и Интер

Европейският клубен първенец от 1992 година Христо Стоичков разяснява възможностите на Манчестър Сити и Интер в днешния край в Шампионската лига. Българската легенда също е в Истанбул, където ще участва на конфликта на “Ататюрк ”.

“Всичко е допустимо, когато един против различен излизат противници, които са изиграли доста мощен сезон ”, съобщи Ицо в изявление за “Скай спорт ”.

“Интер беше извънреден в Шампионската лига. Тимът игра добре и с вярното отношение. Искаха да са на край и стигнаха до него. Манчестър Сити е същият - имаше доста тежък сезон, само че в последна сметка завоюва и шампионата, и Купата на Аглия. И двата отбора свършиха отлична работа ”, продължи Стоичков.

Всички настояват, че Сити е любимец, само че съгласно мен това е единствено поради обстоятелството, че Гуардиола е по-опитен в такива мачове, до момента в който Симоне Индзаги към момента е млад. Но пък и той съумява да резервира самообладание, тъй че дуелът ще бъде решен от детайлите.

Индзаги съумя да построи в този тим на Интер нрав на спечелили. Този отбор може да завоюва всяка една среща. Пеп пък постоянно си е Пеп, Където и да отиде, постоянно печели. Неговата цел е съставът му да играе добре, а дали побеждава, или не - това е на назад във времето. Но пък в тази ситуация в неговото схващане и това на неговите асистенти стои единствено триумфът. Всичко може да се случи в 90 или даже 120 минути.

Лично аз построих отлични другарства в Италия и тази страна постоянно ще ми е на сърце. Дори и в днешно време, когато навестявам Италия, чувствам положителното отношение на хората там, приключи Стоичков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР