Европейският клубен шампион Ливърпул не е задавал никаква цена за

...
Европейският клубен шампион Ливърпул не е задавал никаква цена за
Коментари Харесай

Ливърпул не е слагал никаква цена на Деян Ловрен засега

Европейският клубен първенец Ливърпул не е задавал никаква цена за бранителя си Деян Ловрен, макар ползата от италианския Милан. Неспирните травми в хода на сезона за хърватския защитник направиха по този начин, че неговите участия с фланелката на „ червените” във Висшата лига да бяха сведени до единствено 11 на брой. По този метод мениджърът на тима Юрген Клоп интегрира съществено Жоел Матип до Върджил ван Дайк, а камерунецът се оправи отлично със дилемите си.

Седемкратният европейски първенец Милан е мощно свързван с трансфер на някогашния защитник на Саутхемптън и Олимпик Лион, като Милан е подготвен да задели 30 милиона евро за правата му. Въпреки това медиите в Англия потвърдиха, че източници до британския клуб не е слагал никаква цена на Ловрен и по всичко проличава, че не желае да се разделя с 29-годишния футболист.

Националът на вицешампиона Хърватия има още две години по своя контракт с клуба от „ Анфийлд”, което значи, че „ натискът” върху Ливърпул е дребен и тимът умерено може да го продаде и в идващите 12 месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР