Европейският клубен шампион Байерн сътвори поредното си голово шоу и

...
Европейският клубен шампион Байерн сътвори поредното си голово шоу и
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен няма спирка и разби пореден съперник

Европейският клубен първенец Байерн сътвори следващото си голово шоу и прегази с 6:2 като посетител Република България Залцбург.

Срещата в Австрия започва шокиращо да Байерн. Куйта опитва удар към вратата на Нойер. Той бе блокиран, само че топката се озова в Бериша, който стреля доста мощно и препарира вратаря на германците за 1:0.

В 21-ата минута германците получиха право да изпълнят дузпа за нарушаване против Томас Мюлер. Левандовски бе прецизен за 1:1. А минута преди почивката Томас Мюлер проби по десния фланг, навлезе в наказателното и опитва пас. Топката се отклони от Кристенсен и влезе във вратата на домакините - 2:1 за Байерн.

В 66-ата минута Байерн позволи сериозна неточност. Андре Рамало изведе по отличен пас с пас по земя през центъра Окугава. Той имаше време да се настройки и съумя да преодолее Мануел Нойер за 2:2.

Байерн включи на скорост. В 79-ата минута натискът на баварците даде резултата. Йозуа Кимих центрира от корнер и Жером Боатенг още веднъж изведе германците напред в резултата. В края на дуела Байерн се развихри. В 83-ата минута Лерой Сане реши спечелилия в дуела. А в 88-ата минута Хави Мартинес центрира и Левандовски с глава осъществя второто си попадение в дуела. В продължението остана време и Люка Ернандес да се разпише.

Байерн към този момент има три победи от три мача. Залцбург остава финален с 1 точка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР