Европейските политици започнаха да се оплакват от последствията от ограниченията,

...
Европейските политици започнаха да се оплакват от последствията от ограниченията,
Коментари Харесай

В Британия твърдят, че Путин е поставил Запада на колене с антируските санкции

Европейските политици започнаха да се оплакват от следствията от рестриктивните мерки, наложени на Русия, написа Джейкъб Пол за Daily Express.

" На колене! ". Путин радостно потрива ръце, до момента в който Европейски Съюз моли за анулация на глобите “, цитира РИА Новости текста на обявата.

В публикацията се отбелязва, че западните страни са наложили няколко пакета от наказания против Русия, предопределени да навредят на нейната стопанска система. Предприетите ограничения обаче доведоха до дефицит на енергийни запаси в Европа и внезапно повишение на цената им, а в този момент някои европейски политици, изправени пред компликации в енергийния бранш, започнаха да упорстват за унищожаване на глобите, написа журналистът.

Така преди време водачът на партията Италианска лига Матео Салвини прикани Европейския съюз да отстрани рестриктивните мерки в енергийния бранш. Според него те са провокирали стремглаво нарастване на сметките за електрическа енергия, което ощетява страните от Европейски Съюз - изключително Италия, която е мощно подвластна от съветската сила, напомня Пол.

„ Тези, които са подложени на наказания, излизат спечелили, а тези, които ги постановат, са на колене “, приключва публикацията.

След началото на специфична военна интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна, Западът ускори санкционния напън върху Русия, което докара до повишение на цените на електрическата енергия, горивата и храните в Европа и Съединени американски щати. Президентът Владимир Путин неведнъж е заявявал, че ограничението и сдържането е дълготрайна тактика на Запада а глобите нанесоха тежък удар на цялата международна стопанска система. По неговите думи главната цел на тази линия е да утежни живота на милиони хора.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР