Европейските издания пишат за Тръмп, изборите и Брекзит, заглавията варират

...
Европейските издания пишат за Тръмп, изборите и Брекзит, заглавията варират
Коментари Харесай

Европейските издания пишат за Тръмп, изборите и Брекзит

Европейските издания пишат за Тръмп, изборите и Брекзит , заглавията варират от " Малък урок за Тръмп ", до " Брекзит е вероятен до Коледа ", оповестява " Политико ".

Германските издания отразяват готовността на демократите в Съединени американски щати да вземат Камарата на представителите, а републиканците - болшинство в Сената.

Frankfurter Allgemeine разяснява, че избори в Съединени американски щати са " дребен урок за Тръмп ", добавяйки, че втората половина от мандата му ще е " по-сложен ".

Welt назовава изборите " гласоподаване без победител ", само че декларира, че " демокрацията " надвива и счита, че идващите години ще бъдат " неуместни " за Тръмп.

Bild твърди, че американският президент се е отървал със " относително умерени загуби ".

Резултатите от изборите в Съединени американски щати са водещи измежду заглавия във Франция .

FranceInfo разяснява, че успеха на " Тръмп " е " безумна ", макар изказванията му за " голям триумф ".

Le Parisien оповестява, че Тръмп е " надалеч от събаряне " и твърди, че контролът му над Сената е неговата " същинска победа ".

Доналд Тръмп е на напред във времето и в английската преса, само че вниманието е ориентирано и към Брекзит .

The Sun употребява духа на Първата международна война, като разяснява, че кабинетът на Англия счита за допустима договорката за Брекзит " до Коледа " след " огромна смяна " от страна на Европейски Съюз.

The BBC оповестява, че кабинетът желае да реализира съглашение с Европейски Съюз до края на месеца и имат информация за проект по какъв начин държавното управление ще " продаде " договорката за Брекзит на депутатите и обществеността.

The Telegraph разяснява, че историческата " синя вълна ", на която демократите се надяваха в междинните избори в Съединени американски щати " не съумя да се материализира ".

Базираният в Съединени американски щати колумнист на The Guardian, Ричард Улф написа, че " неконтролируемото държане на властта от страна на Доналд Тръмп е завършило " и президентът ще разбере, че " личните му поддръжници просто към този момент не са толкоз зад него ".

Изборите в Съединени американски щати са измежду заглавията в Италия , само че медиите се концентрират и върху вътрешни проблеми.

Rai News заяви, че Тръмп е " високомерен " след резултатите.

TgCom24 разяснява, че сенатът е подготвен да гласоподава промените в противоречивия законопроект за сигурност и имиграция в сряда сутринта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР