Европейската конфедерация по волейбол (CEV) присъди служебна загуба на първенеца

...
Европейската конфедерация по волейбол (CEV) присъди служебна загуба на първенеца
Коментари Харесай

Официално: Хебър загуби служебно срещу Фридрихсхафен

Европейската конфедерация по волейбол (CEV) присъди служебна загуба на първенеца на България Хебър (Пазарджик) в мача от 4-и кръг на Група А в Шампионската лига.

От CEV присъдиха служебна победа на немския Фридрихсхафен над Хебър с 3:0 (25:0, 25:0, 25:0) за мача, който трябваше да се играе довечера от 21,00 часа.

От управлението на Хебър осведомиха CEV и Фридрихсхафен, че отборът от Пазарджик не може да пътува до Германия за дуела, тъй като поради предстоящата 3-дневна карантина няма да може да вземе присъединяване във финалите на Купата на България в Бургас от 29 до 31 януари.

От Хебър бяха отправили последно предложение, при което дуелът Фридрихсхафен - Хебър да се играе в комфортно за немския вицешампион време, само че очевидно от CEV са го отхвърлили, откакто в формалния уебсайт на Европейската конфедерация по волейбол към този момент са написали крайния резултат от дуела и той е 3:0 в интерес на Фридрихсхафен.

Хебър има една победа и две загуби досега в Шампионската лига и отборът би трябвало да се надява на две победи против белгийския Кнак и положително стичане на събитията в другите срещи, с цел да се класира към елиминациите.

Срещите с Кнак Рьозеларе са на 16 и 17 февруари в Пазарджик, откакто двата тима се схванаха мачовете да се играят тогава. Причината е, че белгийците бяха с ковид за мача на 12 януари и двата тима се схванаха двете срещи да са в Пазарджик.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР