Европейската комисия заяви във вторник, че 70% от пълнолетното население

...
Европейската комисия заяви във вторник, че 70% от пълнолетното население
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: ЕС постигна целта си от 70% ваксинирани пълнолетни граждани

Европейската комисия съобщи във вторник, че 70% от пълнолетното население на Европейския съюз е било изцяло имунизирано против Covid-19, като е реализирана поставената при започване на годината цел, съобщи БНР.

Това е значим крайъгълен камък в тактиката на Европейски Съюз за имунизиране след бавния старт на имунизацията, само че също по този начин маскира огромните разлики сред обособените страни членки, като някои от тях надвишиха с много задачата от 70%, до момента в който други в по-бедния източен район на блока са надалеч обратно, се споделя в известието.
 Урсула Фон дер Лайен: Пригответе се за по-лоши данни за ковид в Европейски Съюз идващите седмици Урсула Фон дер Лайен: Пригответе се за по-лоши данни за ковид в Европейски Съюз идващите седмици
Европейска комисия предложи поредност от нови ограничения за битка с пандемията от Covid-19 в Европейския съюз, като съобщи, че новият скок на инфекциите на ко...

" Искам да благодаря на доста хора, които направиха това велико достижение допустимо ", съобщи в Туитър ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР