Европейската комисия в България и порталът за работа и кариерно

...
Европейската комисия в България и порталът за работа и кариерно
Коментари Харесай

Онлайн семинар за работа и стаж в евроинституциите ще се проведе на 30 март

Европейската комисия в България и порталът за работа и кариерно развиване Кариери.bg провеждат уебинар за опциите за работа и стаж в европейските институции. Онлайн семинарът се провежда по отношение на отворения на 8 март годишен конкурс за работни позиции в евроинституциите. Крайният период за подаване на документи за кандидатстване е 10 април, а цялостните условия за присъединяване могат да бъдат открити на уеб страницата на EU Careers.

Актуалните благоприятни условия за работа в евроинституциите ще бъдат показани от Бойко Благоев, началник отдел Комуникации на Представителство на Европейската комисия в България. Във втората част на уебинара ще бъде изработен обзор и на опциите за стажове, които оферират другите европейски институции.

Семинарът е подобаващ за студенти в финален курс на образование и за дипломирани експерти с насъбран опит в разнообразни сфери.

Уебинарът ще се организира на 30 март с начален час 11.30 ч. Участието е гратис, нужна е предварителна регистрация тук .

Платформата разполага със 100 места, като те ще се разпределят сред първите влезнали в системата в деня на уебинара. Пълен запис ще бъде разполагаем на Фейсбук страницата на Европейската комисия в България, където ще могат да се задават и въпроси за опциите за работа и стаж. Предварителни въпроси към лектора може да се изпращат и на [email protected].
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР