Европейската комисия стартира платформа на ЕС за обмен на информация

...
Европейската комисия стартира платформа на ЕС за обмен на информация
Коментари Харесай

ЕК създава платформа за регистрация на лица, ползващи се с временна закрила

Европейската комисия започва платформа на Европейски Съюз за продан на информация по отношение на лицата, ползващи се с краткотрайна закрил а, оповестяват от Европейска комисия. Платформата ще разреши на страните членки на Европейски Съюз да обменят информация по отношение на записаните лица в действително време.

По този метод лицата, бягащи от Украйна, ще да могат дейно да се възползват от правата си във всички страни членки, като в същото време се преглеждат случаи на двойни или многократни регистрации, и се лимитират вероятните злоупотреби.

Това техническо решение на Европейска комисия е част от проекта от 10 точки за засилена европейска съгласуваност при приема на хората, бягащи от войната в Украйна , контрактуван на изключителното съвещание на Съвета по правораздаване и вътрешни работи на 28 март 2022 година Стартирането на платформата съставлява спомагателен резултат, обвързван с осъществяването на проекта.

Комисията ще даде на Съвета настояща информация за целия набор от начинания на идното съвещание на Съвета по правораздаване и вътрешни работи през юни.
 Телефонна линия в помощ на украинските бежанци отваря Европейска комисия
Телефонна линия в помощ на украинските бежанци отваря Европейска комисия

В Европейски Съюз телефонът е 00 800 6 7 8 9 10 11, отвън Европейски Съюз е + 32 22 99 96 96
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР