Европейската комисия сформира специална Целева група по отношенията с Обединеното

...
Европейската комисия сформира специална Целева група по отношенията с Обединеното
Коментари Харесай

Специализирано звено в ЕК поема дейностите по Брекзит

Европейската комисия образува специфична Целева група по връзките с Обединеното кралство (UKTF), която ще координира дейностите по Брекзит, заяви Европейска комисия.

" Целевата група ще дава отговор за завършването на договарянията по член 50 от съглашението за Европейски Съюз, за работата на Европейската комисия по вид " без съглашение ", както и за договарянията по бъдещите връзки с Англия ", се споделя в известие на уеб страницата на Европейска комисия.

Групата ще работи бъде на под директното управление на ръководителя на Европейска комисия.

Веднага откакто английския парламент ратифицира съглашението с Брюксел и съгласува това с Екологичен потенциал Европейският съюз ще има подготвеност незабавно да стартира договаряния по бъдещите връзки с Лондон.

Очаква се, че UKTF, която ще бъде управлявана от основния договарящ на Европейска комисия по Брекзит Мишел Барние, ще интегрира в работата си обособените структури, които към този момент вземат участие в преговорния развой. Целевата група ще координира цялата работа на Еврокомисията по стратегическите, оперативните, правните и финансовите въпроси, свързани с Брекзит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР