Европа трябва да се превърне в крепост и да не

...
Европа трябва да се превърне в крепост и да не
Коментари Харесай

Джамбазки за мигрантите: Искате ли в София да се разхождат хора, които режат глави?

Европа би трябвало да се трансформира в цитадела и да не позволява мигранти. Това съобщи в "Денят ON AIR " евродепутатът Ангел Джамбазки.
Коментарът му идва след кървавите събития във Франция, при които с нож бяха убити трима души. Стана ясно, че нападателят е 21-годишен мигрант от Тунис.


"В противоположен случай би трябвало да се съобразим с либералите в Европа, че би трябвало да приемем всички. Това за мен не е задоволително. Искаме твърда граница. Ако Европейски Съюз не го схваща, то това не е опция за нас ", безапелационен беше Джамбазки.

Според него политиката на приемане на мигранти е изцяло неправилна.

"Трябва да има нулева миграция и това е допустимо изцяло ", акцентира евродепутатът пред Bulgaria ON AIR.

"Kогато няма консенсус, ще има отрязани глави. Знаете какъв брой е мъчно да одереш животно, представете си какво изпитание е да обезглавиш човек. Мотивация и изпитание трябват.

Тези хора не са пристигнали, с цел да учат или да работят, а с цел да режат глави. Искате ли тези хора да се разхождат по улиците на София? Вътрешна македонска революционна организация няма да разреши това ", отсече Джамбазки.

Относно Бюджет 2021 евродепутатът съобщи, че няма общо решение за сумата на средствата, които ще се вложат в битката с пандемията и рецесията след нея.

"Казаното от министър-председателя е рационалното - бизнесът не би трябвало да бъде затварян, само че би трябвало да има дисциплинираност у хората - да бъдат по-отговорни към здравето си и към здравето на своите близки ", уточни Ангел Джамбазки.

Попитан за българската позиция по отношение на присъединението на Северна Македония към Европейски Съюз, той отговори, че тя би трябвало да бъде учредена на историческите обстоятелства.

"ЕС е доста отстъпчив и слаб съюз, той не схваща разногласието сред България и Северна Македония ", сподели зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР