Европа сега е епицентър на световната пандемия от коронавирус, според

...
Европа сега е епицентър на световната пандемия от коронавирус, според
Коментари Харесай

Covid-19 в Европа: Затворени граници, драконовски мерки и опразване на магазини

Европа в този момент е епицентър на международната пандемия от ковид, съгласно генералния шеф на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус. Той съобщи на конференция в петък, че сега в Европа има повече случаи и повече умряли от Covid-19 спрямо всички останали страни без Китай.

Държавите на континента стягат ограниченията, в това число България, която вкара изключително състояние.

Голямото изключение е Англия . Стратегията на английското държавно управление за ковид и проектът му за създаване на групов имунитет среща все по-сериозни рецензии от научната общественост. Множество експерти слагат под въпрос отхвърли на управляващите да тестват повече съмнителни случаи, както и да не се вкарват по-драстични ограничения за ограничение на контактите, каквито бяха взети в други страни.

Стратегията на английското държавно управление е " рискова ", съобщи професорът по световно публично здраве от Едибургския университет Деви Сридхар, представен от " Гардиан ".

В същото време британците опразват рафтовете в супермаракетите от макарони, тоалетна хартия и консервирани храни. Навсякъде се вият дълги опашки и хората под паника се запасяват с храна. Основните футболни мачове във Англия бяха отсрочени, без значение от решението на премиера Борис Джонсън да не вкарва по-строги ограничения за ограничение на вируса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР