Евродепутатът Радан Кънев изненадващо похвали позицията на президента Румен Радев

...
Евродепутатът Радан Кънев изненадващо похвали позицията на президента Румен Радев
Коментари Харесай

НЕВЕРОЯТНО: Радан хвали Радев

Евродепутатът Радан Кънев изненадващо похвали позицията на президента Румен Радев " за " даването на военна помощ за Украйна, въпреки и единствено за цивилни.

" Посланията на Президента Румен Радев след срещата с Президента на Полша Анджей Дуда демонстрират основна еволюция. От моя позиция тя е незадоволителна, само че значима - Президентът към този момент приказва по-смело от държавното управление и на практика противоположно на Българска социалистическа партия. Неговата позиция не може да бъде изпозлвана повече за оправдание за безучастие ", разяснява Кънев във фейсбук.

Според него срещата с полския държавен глава щяла да помогне и за научаването на още един, по думите му, значим урок:

" Полското общество е надълбоко, дори трагично разграничено. Полската политика е към този момент десетилетие яростна по метод, чужд даже за нас. Но през днешния ден Полша е по-единна от всеки път. Без да преодоляват разликите си (а и не биха могли) и без да не помнят вътрешните си битки, свързани с корупцията, степента на интеграция на Европейски Съюз и върховенството на правото, властта и опозицията са в непрекъсната съгласуваност и единодушие във външната политика, защитата и грижата за над 2 милиона бежанци. Ето това е национализъм, хуманизъм, схващане за национална сигурност ".
ТЕМА преди 46 минути 502 преди 51 минути 377 преди 1 час 256
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР