Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, народният представител Евгения Алексиева, общинският

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, народният представител Евгения Алексиева, общинският
Коментари Харесай

Ева Майдел откри традиционния фермерски пазар на улица Оборище

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, националният представител Евгения Алексиева, общинският консултант Йоанна Драгнева, районният началник на ГЕРБ-Оборище Йорданка Фикирлийска и представители на ГЕРБ-София посетиха фермерския пазар на улица "Оборище ". Те разгледаха обичайните български артикули, препоръчани от производители от разнообразни райони на страната, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.



Ева Майдел дружно със заместник-кметa на София Тодор Чобанов откриха фермерския пазар.



Пазарът е превъзходен и всеки огромен европейски град има подобен. Радвам се, че в София към този момент ще има всеки месец. Това е превъзходен метод да подпомогнем работливите български производители и да ги срещнем с потребителите в огромния град. София има потребност от това. Имаме концепция да създадем пазар с производители от цяла Европа в София, съобщи евродепутатът Ева Майдел.



Във фермерския базар се включиха над 100 производители на чиста храна.



По решение на СОС и с помощта на напъните на съветниците от ГЕРБ-София - Фермерски пазар "Оборище " ще се организира всеки месец до края на годината. Събитието се провежда от общинско сдружение и е под егидата на кмета Йорданка Фандъкова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР