EVN Топлофикация Пловдив е в готовност за предстоящия отоплителен сезон,

...
EVN Топлофикация Пловдив е в готовност за предстоящия отоплителен сезон,
Коментари Харесай

EVN Топлофикация Пловдив в готовност да пусне парното на абонатите си

EVN Топлофикация Пловдив е в подготвеност за идния отоплителен сезон , осведомят от сдружението. То има подготвеност да започва топлоснабдяването по-рано при предпочитание на обособени здания.

От EVN Tоплофикация показват, че клиентите имат опция да изискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната постройка. За задачата е належащо да показват протокол от общо заседание за етажната благосъстоятелност. Протоколът се дава в EVN Офис в Пловдив или при съответната компания за дялово систематизиране (ФДР).

Всички над 1200 абонатни станции на EVN Топлофикация обезпечават автоматизиран надзор на топлоподаването според от външната температура. Във всяка абонатна станция са конфигурирани контролери, които разрешават дейно ръководство на топлоподаването, прецизират от сдружението.

За качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване, пишат още от EVN.

От EVN Топлофикация посъветва клиентите си да преминат на отдалечен доклад . От сдружението акцентираха преимущества като цялостен и прецизен ежемесечен доклад на всички уреди, неналичието на изравнителни сметки и без отпадане на потребността от самоотчет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР