Евгений Кузнецов вкара в 4:20 минута на продължението и донесе

...
Евгений Кузнецов вкара в 4:20 минута на продължението и донесе
Коментари Харесай

Дзукарело се контузи в дебюта си за Далас

Евгений Кузнецов вкара в 4:20 минута на продължението и донесе успеха на Вашингтон над Ню Йорк Рейнджърс с 6:5 в мач от Националната хокейна лига. Никлас Бакстрьом вкара два гола за столичани и към този момент има 15 попадения на сметката си този сезон, а по един път за триумфа се разписаха Том Уилсън, Ник Дауд и Михал Кемпни. Вашингтон резервира второто си място в дивизия Метрополитън на 2 точки от водача Ню Йорк Айлендърс. За Рейнджърс бранителят Брейди Скей за първи път вкара два гола в един мач, като с втория изравни секунди преди края на постоянното време и прати мача в продължение. По един път за нюйоркчани се разписаха Крис Крайдър, Джими Весей и Владислав Наместников.

Далас победи Чикаго с 4:3 в дебюта на Матс Дзукарело. Далас поведе с 3:0, само че пропиля задатъка си и разреши резултатът да бъде подравнен. Джейсън Спеца вкара победния гол за Старс в средата на последната третина. Дзукарело мина в Далас от Рейнджърс преди два дни и дебютира с гол и асистенция за новия си тим. След две елементи Дзукарело напусна леда със подозрение за счупена ръка, като най-вероятно ще се възвръща към месец.

Аризона отдръпна на специфична гала фланелката с номер 19 на някогашния капитан Шейн Дуън, а по-късно победи водача в Централната дивизия Уинипег с 4:1. Лоусън Круз, Брад Ричардсън, Клейтън Келър и Джош Арчибалд се разписаха за триумфа на Аризона.

Първенство на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ), мачове от постоянния сезон:

Вашингтон - НЙ Рейнджърс 6:5 след продължение
Чикаго - Далас 3:4
Детройт - Сан Хосе 3:5
Минесота - Сейнт Луис 2:1 след продължение
Отава - Калгари 1:2
Аризона - Уинипег 4:1

Източна конференция:
Атлантическа дивизия: Тампа Бей 98 точки, Бостън 81, Торонто 78
дивизия Метрополитън: Ню Йорк Айлендърс 79, Вашингтон 77, Кълъмбъс 73
Западна конференция:
Централна дивизия: Уинипег 78, Нешвил 77, Сейнт Луис 72
Тихоокеанска дивизия: Калгари 85, Сан Хосе 82, Лас Вегас 69
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР