Евгени Минчев е готов с поредния си светски анализ за

...
Евгени Минчев е готов с поредния си светски анализ за
Коментари Харесай

Гилотината на лорд Минчев сече: Калканджиева с панталон - варел, Кацарова и Фики в моден кадаиф, Соня Немска като плакат на 007 + още и снимки

Евгени Минчев е подготвен с следващия си всемирски разбор за в. „ Телеграф “! Вижте кой е на прицел в седмичната „ Гилотина “.

КАЦАРОВА И ФИКИ В МОДЕН КАДАИФ

Ти да видиш! Стройна се Кацарова вие до Фики усамотени… Каква лирика, какъв фешън лукс, какъв мотив да се скарам с тях вечно, в случай че незабавно не послушат препоръките ми. Фики Стораро, нормално в крайник с модата, през днешния ден се е облякъл като фелдшер, извикан в почивния си ден. Самотно и неясно палто, имитация на  шинел, скърцащи от напреднала възраст пагони, копчета като тарелки за излет… Това ли е Фики, който обезпечава нощните мечти на девойките, това ли е Фики, който свързвам с блестящи угощения за окото. Дали пък не е на промяна в сладкарницата на баща а Теди Кацарова е пристигнала да си купи кюнефе… Прическата и лови окото, само че цветовете в нея го пускат на момента. От роклята  правя оценка единствено изчезналата част а тя, вижда се, е повече от плата. Какви усмивки, какъв неудържим сексапил. Чудя се, преди или откакто са пробвали кадаифа…

НЕМСКА КАТО ПЛАКАТ НА 007

Това е Соня Немска! Приятел, певица, хубавица от висока класа. Но е и Соня НЕ-мска, тъй като Не утвърждавам днешния и тип, в който Не бива да участва ламе, съчетано с козирка и бижута, за чиято стойност може да настане пердах на Женския пазар. Някъде в периферията на фрагмента се регистрира възбуждащата осцилация на мрежест чорапогащник и за какво не- Сашка Васева е към момента образец за подражателство. Изненадвам се, че грима и косите са взети назаем от Венета, въобще не питайте коя, тъй като е ясно. Погледът като че ли търси килъра на Кенеди а позата си съперничи с всеки афиш на филм с сътрудник 007. И си мисля, какъв брой потребно би било за Соня да се завърне в бащината къща и да си вземе комфортни и топли облекла.

Б ОНИ С ЯКЕ КАТО ШОФЬОРСКА КАБИНА

Гуркова не престава да бъде красива, Бони продължава да бъде секси. Това е мигновената констатация при типа на фотографията, в която двете звезди са се събрали за обща фотография. Наталия Гуркова- запомнена мис България от предишния век, театралничи чинно с рокличка, за която не трябва да бъдат платени повече от две вноски за тв приемник. Цветен! Именно пъстър, тъй като този цвят не би могъл да бъде открит на никое място, с изключение на в реклами на зеленчукова консерва със наличие на патладжан и киви. Инак нямам друго пояснение, по какъв начин се получава цвят, непосредствен до индиго, само че отдалечен от плесенясал морков. Къдричките, с които роклята окончава, приспиват зрението само че пък по този начин проспиваме ужасните ръкави, наподобяващи на апаратура. Дънковото яке на Бони наподобява на шофьорска кабина, в която футболни пристрастености са отразени посредством стикери и плакати. Блузката, гучитУ, синя като подвързия в деловодство, прави наличието да бъде маркирано като несвоевременно за някои фенове. Меки, топли краченца, обути в боти, потропват от неспокойствие да бъдат разказани. И ето на - разказани, напряко отписани.

ЧЕРВЕНО И ЧЕРНО СЪСТАРЯВАТ ФИЛЕВА

Възможно е това да е фотография от Хелоуин, честван наскоро. Съвпадат кърваво аленото, мрачното черно, короната от тръни на главата на красивата и миловидна Михаела Филева. Черните ръкавици- цяла автомагистрала, незавършена естествено, съгласно разпоредбите, преобладават на фона на бледото лице и кожата на ръцете. Облеченото унищожава цялата младост на певицата, изпращайки я в рубрика П на бранш Ф от раздел У на положителния усет. Черен колан по безвкусие грози талията на обичаната певица, могъщ господар  в центъра на една компромисна визия. Филева сервира едно стилно съвпадане, много вятърничаво, много ефирно и пусто в този предъвкван пейзаж от Стендал а точно шала. Той се вее нощем с белите коне,вместо да бъде стъпкан от черните ботуши, с които певицата като че ли издава заповеди, годни за нощните стратегии на някои малките екрани.

КАЛКАНДЖИЕВА С ПАНТАЛОН- ВАРЕЛ

Като изключа озадачаващата визия на Евгения Калканджиева, то за хвалба в този кадър има доста. На първо място козметичната кралица Цветелина Маймарова, провела и въодушевила първите Beauty Oscar-и в България. Тук проличава парижко усърдие, религия в хубостта и реверанс към нежността. Дантела, грабващи, само че скромни цветове, грижа към детайла, интервенция на кадифе - всичко това са доказателства за добра реакция към сезона и мотива. Прелестната дама с луксозни пропорции в лицето на Мис България Габриела Василева, носи рокля с която могат да бъдат завити най-малко двама воюващи на фронта а с остатъка да бъде направено героично  знаме, би изглеждала по-добре в нещо с по-малко шевици и сребро. Отново Калканджиева- амнистирам железно сивия и панталон с цвят на варел, само че не и кройката му, по този начин подозрителна, като че ли идва от дрешника на Кевин Спейси, преди да отпадне модата на клуб 54.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР