Ева Мендес и Райън Гослинг са от известните личности, които

...
Ева Мендес и Райън Гослинг са от известните личности, които
Коментари Харесай

Защо Ева Мендес е забранила на децата си да ползват интернет

Ева Мендес и Райън Гослинг са от известните персони, които не обичат доста да приказват за персоналния си живот, като го вършат в действителност рядко.
 Райън Гослинг пред GQ - за “Барби ”, за Ева Мендес и за филмите, които постоянно е желал да прави
Райън Гослинг проговори - за “Барби ”, за Ева Мендес и за филмите, които постоянно е желал да прави

Какво описа артистът пред GQ

Актьорите имат две дъщери Есмералда (8 г.) и Амада (7 г.) и за тях също не обичат да споделят детайлности. Но от време на време Мендес го прави посредством профила си в Instagram.

Така например от един от последните ѝ постове в обществената мрежа разбираме, че двете им деца към момента нямат достъп до интернет. Към клипче, в което тя поклаща отрицателно глава, актрисата написа, че тъкмо това е реакцията ѝ, когато децата попитат дали са задоволително огромни, с цел да имат профили в обществените мрежи или желаят нещо, което изисква връзка с интернет.

Според E! News, в мненията под поста Ева Мендес признава, че колкото по-големи стават дъщерите ѝ, толкоз по-трудно ще може да им не разрешава да употребяват интернет и обществени мрежи. Нещо, което провокира смесени реакции, тъй като някои хора разясняват, че живеем във времена, в които достъпа до интернет и нужен и неминуем.

Актрисата се съгласява с това, само че счита, че децата като цяло не би трябвало да бъдат допускани до потреблението му. Според нея по същата логичност на децата не им е разрешено да гласоподават, да карат коли и да пият алкохол. " Особено обществените мрежи. "

На въпрос по кое време счита да разреши на децата си да използват социалните мрежи, признава, че няма явен проект. Като добавя, че ще се осведоми по отношение на това по какъв начин те въздействат на детския мозък и развиването му. 
 Ева Мендес, Райън Гослинг и женени ли са двамата
Колко загадъчна може да бъде Ева Мендес

Женени ли са с Райън Гослинг

Въпреки това Мендес и Райън Гослинг разрешават на децата си да употребяват техния iPad, с цел да гледат филми, само че устройството няма връзка с интернет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР