Еуфорията около участието й в Пазители на галактиката Volume 3

...
Еуфорията около участието й в Пазители на галактиката Volume 3
Коментари Харесай

Мария Бакалова като съветски шпионин в САЩ

Еуфорията към присъединяване й в " Пазители на галактиката Volume 3 " още не е отминала и не щеш ли имаме нова супер вълнуваща вест, обвързвана с Мария Бакалова. Тя ще взе участие в шпионски трилър паралелно с Жан Рено и Кони Нилсен.
 Мария Бакалова и Валери Григоров на премиерата на
Поредни върхове за Мария Бакалова

Докато е в Съединени американски щати с Валери Григоров

Birdseye, както е името на кино лентата, е основан на книгата на Дейвид Люис Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence ( " Сексшпионаж: потреблението на секса от руското разузнаване " ), което към този момент ни подсказва защо ще става дума.

Бакалова ще е Нина: оскъдно руско момиче, което се оказва въвлечено в опитите на Владимир Путин да възобнови Студената война. Тя се трансформира в разузнавач " лястовица " във Вашингтон до момента в който детската й обич, който в този момент е палач " гарван " не е изпратен от Русия да я убие.

" Винаги съм си мечтала да изиграя героиня от моя район, корава и самостоятелна, надарена жена - Нина е тъкмо такава. Много се вълнувам да я изиграя ", разяснява Мария пред Deadline. Изданието напомня, че различен неин предстоящ филм е комедия със Себастиан Стан, която още си няма име.

В Birdseye вземат участие още Жан Рено ( " Леон " ), Кони Нилсен ( " Гладиатор " ), Тай Симпкинс ( " Джурасик свят: Господство " ). Режисьор към момента не е избран.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР