Ето защо жените над 40 са просто несравними! Анди Руни е

...
Ето защо жените над 40 са просто несравними!
Анди Руни е
Коментари Харесай

Жените над 40 са несравними: 7 факта, които потвърждават това

Ето за какво дамите над 40 са просто несравними!
Анди Руни е прочут публицист, който доста постоянно приказва за дамите, техния темперамент и връзки. И в една от публикациите си той изброява аргументите, заради които мъжете считат дамите над 40 за несравними.
1. 40-годишната жена в никакъв случай няма да седи и да хленчи до вас, в случай че не ѝ харесва, че гледате футбол. Тя просто ще си тръгне и ще стартира личен бизнес.
2. 40-годишните дами имат добре развита самокритика.

3. 40-годишните дами са доста великодушни в похвалите, тъй като знаят какъв брой е мъчно, от време на време, да ги заслужите.
4. 40-годишните дами не се опасяват да ви показват своите приятелки, тъй като са уверени освен в себе си, само че и в приятелите си.
5. 40-годишните дами имат невероятна вътрешен глас. Дори и да сте сигурни, че тя не подозира нищо, повярвайте ми, тя просто го крие ловко.
6. 40-годишните дами са откровени и почтени. Просто няма потребност да крият нещо или да не споделят нищо. Няма да ви търпят, в случай че се държите като копеле.
7. И да, на 40-годишните дами яркият грим наподобява доста по-секси, тъй като те сигурно знаят какво им подхожда.

И няколко потребни съвета за всички дами над 40:
Има една национална сентенция: „ Ако младостта знаеше, в случай че старостта можеше. “ На 40 години и двете неща са налице -жената към този момент знае и още може!
Наясно е със себе си и с мъжете. Разбрала е, че не трябва да ги подценява, само че че още по-опасно е, в случай че ги взема прекомерно на съществено. Обича ги, само че спестовно. Това я съхранява душевно и физически и подлудява мъжа. Защото това, което той цени минимум, е бурната, всеотдайна и изпепеляваща женска пристрастеност, тя го плаши и обърква. Обратно, уютът и невнятният боязън от загубата му мощно привързва мъжете към зрялата жена. С нея те се чувствуват по едно и също време спокойни и несигурни – една съразмерност, чието златно сечение е формулата на хармонията в половата двойка.

Косата.
Тя е един от половите детайли в тялото на дамата. Не инцидентно епохи наред традицията е повелявала да бъде прибрана и скрита под шапки и забрадки, а и в наше време доста мюсюлмански нации считат откриването й за грях. Така си е.
Видът, цветът, дъхът на разпуснатата коса работят съвсем като разкрития бюст или оголените бедра. Но на тази възраст вие към този момент прелестно познавате качествата и минусите на косата си, от дълго време сте избрали стила на прическата си.
Помнете, че вашата коса е вашият биограф и „ представител “ – тя по-точно от кожата на лицето и бръчките по шията издава положението на здравето ви и възрастта ви.

Шията.
На тази възраст дамата към този момент е схванала, че бръчките по шията са въпрос на генетична настройка, и е престанала да се тревожи по въпроса. Но в случай че въпреки всичко желаете да вършиме нещо, добър резултат има следното: намазвате шията с зехтин. Обвивате шията си с хавлиена забрадка, авансово потопена във вряла вода и добре изцедена (ефектът е по-добър, в случай че във водата е вряла лайка, липа или розмарин, по желание и досегаемост на билката). Стоите по този начин с компреса, до момента в който изстине. Мазнината се просмуква в кожата и я прави еластична. Това е антична китайска рецепта за ободряване на лицето и на настроението.
Винаги, когато желаете да изглеждате добре и да дойдете на себе си преди посетители, банкет или любовна среща, можете да извършите парещ компрес на лицето и шията по описания метод.
Докато чакате той да изстине, тренирайте релаксация (пълно физическо и психологично отпускане).
Инфо: Букварче

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР