Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Присъдата на Никол Кидман, тъгата на Шакира и ваканцията на Пенелопе Круз

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna.

Препоръчвам да го извършите и вие.

МУЗИКА

Космически дует



Небесният вокал на Андреа Бочели среща този на поп звездата Дуа Липа , с цел да запишат “If Only” . Парчето е част от новия албум на италианеца - “Si” , а видеото е също толкоз галактическо, колкото и звучи дуетът. Новата музикална сбирка към този момент е първата на Бочели, която застава под №1 в Съединени американски щати, а за това евентуално имат принос частите в нея с още имена като Ед Шийрън и Джош Гробан.

Вълни и празноти



Новият сингъл на Шакира идва тъкмо в точния момент за меланхоличните есенни нощи, когато празнотата залива на талази. “Nada” е поп-рок балада, в каквито неповторимият глас на колумбийката умее да пронизва най-рязко. Във видеото певицата населява вътрешността на морски фар и танцува върху вълните, тъй като, както споделят, всичко се лекува със солена вода – било то пот, сълзи или море.

На мама с обич



От известно време Пламен и Иво към този момент не са част от Virginia Records, само че май за първи път чуваме нещо по-дълбоко от тях. „ Специален привет за майка ни! ❤️ Ценете повече времето със фамилиите си! “, написаха братята във Фейсбук. Защото дамите с купа „ мама “ заслужават внимание освен на 8-ми март, сме сигурни, че всички сегашни и бъдещи майки ще оценят песента, а и освен те.

КИНО

Да сглобиш предишното



Новият трети сезон на „ Истински детектив “ идва през януари 2019 година, а в основната роля този път е Махершала Али (носител на „ Оскар “ за играта си в „ Лунна светлина “). Героят му Уейн Хейс е малтретиран от спомените за последния си разследван случай. Двете изчезнали деца го карат още веднъж да се разрови в опит да сглоби частите от пъзела, които обаче би трябвало да открие в личния си разум.

Внимавай какво си пожелаваш



Когато Натали пораства, осъзнава, че майка ѝ е била права – сюжетът на „ Хубава жена “ не се сбъдва за (почти) никоя от нас, а момичето, което е въздишало по сантиментални комедии, към този момент ги ненавижда. Един ден обаче героинята удря главата си и се разсънва в сбъдната приказка – с обособена стая за облекла и обувки, другар гей и ослепителна половинка. Какво обаче може да се обърка, ще разберем с Ребел Уилсън, Лиъм Хемсуърт, Приянка Чопра и компания в „ Не е ли сантиментално? “ през февруари следващата година.

Хомосексуалност и предубеждения



Boy Erased” ни придвижва в тези глухи места, където към момента се счита, че хомосексуалността е избор и никой не се ражда с нея. Когато Джаред ( Лукас Хеджис ), синът на баптистки просветител ( Ръсел Кроу ) и фризьорка ( Никол Кидман ), признава, че е гей, фамилията му го праща в център за прекосяване към вярната ориентировка. Филмът е по едноименния автобиографичен разказ на Джаред и хвърля светлина върху обстоятелството, че десетки хиляди хора в Съединени американски щати са държани в сходни институции.

ОЩЕ

С Круз на круиз



Пенелопе Круз е лицето на новата „ круиз “ сбирка на Chanel , предопределена за почивка и пътешестване. За стилната линия Карл Лагерфелд се въодушевява от вилата на Коко Шанел La Pausa , ситуирана в изящен френски район, съчетаващ Алпи и Средиземноморие. Този надпис виждаме и върху част от облеклата на испанската актриса, която е още по-пленителна в черно-бяло и фрагменти от изработката на фотосесията.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР