Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Клинт Истууд пренася наркотици, Крисчън Бейл става вице, а Любо Киров полита с Наум Шопов и Теа Минкова

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna. Препоръчваме да го извършите и вие.

МУЗИКА

Секси полет



Трудно отлепваме очи от клипа на „ Летим “ , само че предостатъчно може да отбележим, че песента на Любо Киров звучи също толкоз ужасно, колкото наподобява и видеото ѝ – нещо, което не се вижда всеки ден. Наум Шопов и Теа Минкова предават наелектризиращата сила на парчето с неподправената си химия на същински влюбени.

Нещо друго



Свилен Ноев за малко оставя „ Остава “ , с цел да показа първи независим албу м. Водещият сингъл от него се споделя “Different” и дава името на сбирката – а какъв брой по-различен е в нея Свилен, ще разберем на 17 октомври, когато е промоцията на албума в клуб „ Терминал 1 “. Дотогава гледаме красивите морски фрагменти във видеото към парчето, където с изключение на неговата брачна половинка и наследник, виждаме Диана Алексиева, Рая Пеева и Захари Бахаров и още познати лица.

Сърце на части и ноти



Ако не сте чували за Том Одел , попълнете този пропуск с горното видео. 27-годишният поетичен англичанин завоюва критици и аудитория още с дебюта си през 2012 година, а в края на октомври излиза и третият му албум “Jubilee Road”, който ще може да чуем онлайн на 15 февруари 2019 година в НДК. “You’re Gonna Break My Heart Tonight” е от тези сърцеразбиващи песни, на които мазохистично се оставяме да ни довършат.

КИНО

Добрият, неприятният и трафикантът



Неуморимият Клинт Истууд освен режисира, само че и играе основната роля в новия си филм „ Трафикантът “ . В него 88-годишната легенда играе действителния облик на Лео Шарп – градинар и деец от Втората международна война, който през 80-те стартира да придвижва опиати на стойност 3 млн. $ за мексикански картел. В филмовия откъс виждаме и Брадли Купър – още една причина да чакаме лентата, която би трябвало да дойде у нас следващата година.

Да бъдеш или да не бъдеш вице



Поредна трансформация на Крисчън Бейл , поради която ни замирисва на награди. Тук уелсецът е неразпознаваем като Дик Чейни , считан за най-успешния вицепрезидент в историята на Съединени американски щати. Като Джордж Буш-младши ще гледаме тазгодишния притежател на „ Оскар “ Сам Рокуел , а Ейми Адамс като брачната половинка на Чейни и Стив Карел в ролята на още един предприемач с политическа кариера допълват звездната компания във „ Вице “ .

Към звездите



Още един уелски артист ще има опцията да блесне. Тарън Еджъртън („ Kingsman: Тайните служби “ и „ Kingsman: Златният кръг “) ще влезе в кожата на Елтън Джон в биографичния “Rocketman” , кръстен на едноименното парче на артиста. Трейлърът ни потапя в ярките цветове и блясъка на 70-те години, където действителността се смесва с въображението на музикалния талант.

ОЩЕ

Chanel и морето



От този клип незабавно ни завладява ваканционно въодушевление. По-важната причина да обърнем взор натам е, че особено основаният за ревюто плаж приюти 16-годишната Белослава Хинова (в това видео се появява на 10:19 мин.). Тя се трансформира във втората българка през последното десетилетие, която дефилира за стилната марка. След плажната котешка пътека се надяваме да ѝ върви по вода!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР