Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Защо татуировките на Адам Лъвийн не се оказаха достатъчни, а Скалата и Джейсън Стейтъм не се понасят

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрах в Плейлистa на Edna.

Препоръчвам да го извършите и вие.

МУЗИКА

Цветно и нехайно



Бой Джордж и „ Кълчър Клъб “ гостуват за първи път в Шоуто на Елън Дедженерис, а мотивът е новата музикална сбирка, каквато не са издавали от 1999 година насам. “Life” е най-добре представящият се в класациите албум на групата, а реге звученето на едноименната ария носи нехайно въодушевление, което имаме потребност да почерпим, до момента в който зимата си отиде.

Светлините на града



Новият сингъл на Брайън Адамс от 5 години насам (за който ви описах тук) “Shine A Light” получи и клип, който въплъщава историята за живота измежду светлините на града и запазването на личната, която грее у нас. Песента е писана дружно с Ед Шийрън, а останалите нови части от едноименния албум на Адамс ще можем да чуем от 1 март.

Сладка мъка



Още edna ария, чийто клип чаках, беше “Dancing With A Stranger” . Видеото на Сам Смит и Нормани от Fifth Harmony е стилно, съблазнително, само че и меланхолично поради възпятата празнота след разлъка и невъзможното ѝ запълване с непознати обятия. Ретро нотките способстват към ефирното звучене, което ни кара да си пожелаем още такива части от британеца през 2019.

КИНО

Партньори непредпазливо



Дуейн Джонсън-Скалата и Джейсън Стейтъм ще би трябвало да се изтърпят един различен в обособен филм, отдаден на героите им от „ Бързи и гневни “. Агент Люк Хобс и някогашният боен Декард Шоу би трябвало да се обединят сили, с цел да се оправят с генетично и софтуерно модернизиран терорист, в чиято кожа ще забележим Идрис Елба . Звучи общоприетоо, само че от филмовия откъс си проличава, че конкуренцията сред двамата дружно с шегите и каскадите ще бъде това, което ще притегли хора в киносалоните за „ Бързи и гневни : Хобс и Шоу “ през лятото.

Зад завесата



Най-новото режисьорско начинание на Ралф Файнс се споделя „ Рудолф Нуреев : Бялата гарга “ и е биографичен роман за именития балетист. Филмът наблюдава гостуването на най-хубавата балетна група на Съветския съюз през 60-те години в Париж, в която се откроява Нуреев ( кино дебют за украинския танцьор Олег Ивенко ) със своята харизма, способна да промени освен света на балета, само че и политиката.

Летен призрачен сън



След като се трансформира в първия негър, спечелил „ Оскар “ за автентичен кино сюжет за „ Бягай “, Джордан Пийл идва с втори режисиран от него филм. Новия филмов откъс на „ Us” демонстрира още фрагменти от идния трилър с Лупита Нионго и Елизабет Мос , в който лятната отмора на едно семейство няма да е същата откакто покрай къщата им се появяват неканени гости.

ОЩЕ

Шоу за първенци



Мачът за купата в Националната футболна лига на Съединени американски щати качи Maroon 5 на сцената сред полувремената тази година. Да свириш на грандиозното събитие на Суперкупата е чест за всеки музикант, само че редица звезди преди групата отхвърлиха поканата на Лигата от взаимност към футболиста Колин Капърник . През 2016 година в символ на митинг против расовата дискриминация в страната той избра да не стои прав, до момента в който звучи химнът преди мачовете по време на сезона, а лигата не преподписа контракта му. Maroon 5 обаче не се подложиха на натиска да откажат присъединяване си в Суперкупата , само че спомагателни рецензии шоуто получи откакто рапърите Big Boi и Травис Скот бяха на сцената по-малко от две минути, а вокалистът Адам Лавийн остана гол до кръста . Дали го е направил, с цел да избави другояче слабото шоу, както считат някои, оставяме ви да прецените сами.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР