Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Брус Уилис се бори с корумпирани полицаи и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Духовно събуждане



Измина повече от година откогато Лени Кравиц издаде следващ сингъл, съпроводен от видео. След нежния “Ride” () е време на “Raise Vibration” - едноименното парче, озаглавило настоящия албум на изпълнителя, който излезе през (вече далечно звучащата) 2018 година. Посланието за единност и осъзнатост се добавя от фрагментите измежду природата на Бахамите – другият дом на Кравиц, снимани от фотографа Марк Селиджър.

Полет с върколак



През декември Ед Шийрън ни зарадва с непредвиден подарък – песента “Afterglow” (), в този момент англичанинът се завръща с “Bad Habits” – първия сингъл от идния му пети албум . Денс-поп парчето може да не звучи като характерен Шийрън, само че даже и тук той резервира от своята лиричност. Клипът ни придвижва измежду нощен град, превзет от пънк вампири със свръхспособности, измежду които е и самият реализатор . Розовият костюм и гримът му изчезват с появяването на слънцето, когато обаче той е единственият оживял – както и евентуално ще се случи и с “Bad Habits” даже откакто се трансформира в шлагер това лято.

Как да разпознаеш лъжеца



Проектът „ Пеещи актьор “ на продуцента Игор Марковски продължава с дует на актрисите Стефания Колева и Милена Маркова . Те влизат в функциите на две дами, които знаят по кое време да си отидат, щом не получават задоволително обич . Текстът и музиката на „ Аз бях дотук “ са на Петър Писарски от Атлас, а слънчевото видео е дело на режисьорския тандем Васил Стефанов и Стефка Николова.

КИНО

Жега, прахуляк и гилзи



Модерният уестърн “The Harder They Fall” ни среща с две банди в търсене на възмездие. Идрис Елба е Руфъс Бък, който е измъкнат от пандиза с помощта на своите хора, отпред с Реджина Кинг като борбената Труди Смит. Когато схваща, че врагът му Руфъс е на независимост, Нат Лав (Джонатан Мейджърс) провежда своята акция, която би трябвало да се разплати с беглеца. Филмът на Джеймс Самуел, прочут още като музиканта The Bullitts, наподобява моден със своята визия и саундтрак, и ще можем да го гледаме до края на годината в Netflix.

Зад съвършената почивка



„ Белият лотус “ сплотява историите на няколко души, избрали да прекарат лятната си отмора на Хаваите. От двойката, отбелязваща медения си месец, към който се причислява ненадейно свъкървата, през татко, който се бори с рак, до служителя в хотела, на който му е омръзнало от посетители, само че продължава да им се подмазва служебно, и така нататък, минисериалът дава обещание да бъде обществена ирония, която ни демонстрира тъмните страни на идеалната фасада. Какви са те, ще разберем от 11 юли, когато Александра Дадарио, Дженифър Куулидж, Кони Бритън и други се появат на екран по HBO.

Инстинктът не умира



Поредният екшън-трилър на Брус Уилис, излизащ непосредствено на DVD през юли, се споделя “Out of Death”. В него артистът е някогашният служител на реда Джак, чиято племенница Шанън (Джейми Кинг) става инцидентен очевидец на ликвидиране, в което са забъркани корумпирани ченгета. Идвайки на помощ, героят му ще направи всичко допустимо, с цел да избави нея и себе си в пустошта.

ОЩЕ

От мастилото към камерата и назад



Почти години след премиерата на „ Имало едно време…в Холивуд “ Куентин Тарантино издава и разказ, основаващ се на него. Трейлърът за “Once Upon A Time In Hollywood: A Novel” демонстрира и някои неразпространявани до момента фрагменти от лентата с присъединяване на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Марго Роби. В 400-те страници на първата книга с създател Тарантино ще можем да прочетем и още от замислената история за екран, която преплита исторически събития от лятото на 1969 година с небивалица в стила на режисьора.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР