Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Чарлийз Терон става безсмъртна, Мел Гибсън предотвратява обир, и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Сезонът на дините



Открива го Хари Стайлс с четвъртия сингъл от албума си “Fine Line”. “Watermelon Sugar” носи вълнуващия и нехаен лъх на топлия сезон - усещаме го и от клипа, който ни навежда на мисли за море, любов…и още нещо . Признаваме си, че имаме уязвимост към тази ария, още откогато я чухме за първи път още предходната година, и към този момент умерено можем да я обявим за химн на лято 2020!

Дъждовно-музикална стихия



“Rain On Me” е първата обща ария на Ариана Гранде и Лейди Гага , чийто нов албум “Chromatica” излиза на този петък, 29 май. Парчето е вторият сингъл от музикалната сбирка и след “Stupid Love” удостоверява, че албумът ще ни кара да танцува повече от предходните на Мама Чудовище. В клипа изпълнителките се изправят против дъжда като метафора на проблемите, а в това време “Rain On Me” към този момент сложи връх за най-слушана дамска колаборация в стрийминг платформите в първото денонощие от излизането си.

Заедно под дъгата



Sia продължава да изненадва прелестно и със идващия си план – кино лентата “Music”, чиито сюжет и постановка са нейно дело . Тя извършва и песента “Together” от саундтрака му, а в клипа към нея се включва част от актьорския екип. В пъстрото видео виждаме Кейт Хъдсън като героинята си от кино лентата Зу, която би трябвало да поеме напълно грижите за полусестра си Музика – младо момиче от аутистичния набор. В нейната роля е танцьорката Маги Зийглър , която сме привикнали да гледаме във видеоклиповете на Sia като нейното алтер его.

КИНО

Спасителен пояс



Докато филмовата промишленост чака своя рестарт, лентата, която най-вероятно ще сложи новото начало, получи втори филмов откъс. „ Тенет “ продължава да поддържа мистерията към основната дума от заглавието и нейното значение, само че от фрагментите получаваме малко повече визия за задачата на Джон Дейвид Уошингтън и Робърт Патинсън . Двамата лавират сред времето и пространството на настояще и бъдеще, с цел да предотвратят трагични събития , дружно с Кенет Брана като тайнствен руснак и Клеманс Поези в ролята на академик. Стискаме палци това да е първото премиерно заглавие в кината на 17 юли (повече за проектите за завръщане в салоните вижте тук >>>).

Свръхсъщества на Земята



Чарлийз Терон е в цялостна бойна подготвеност за следващия екшън, където обаче ще я гледаме като супергерой. В “The Old Guard” (или „ Старият страж “) тя е Анди - наемен боец със силата да се възвръща от всевъзможни рани . Начело на отряд от себеподобни тя ще се изправи против врагове, които желаят да търгуват с преодоляването на техните качества. Филмът, основан на графична новела, можем да гледаме през юли в Netflix , а в него вземат участие още Чиуетел Еджиофор, Матиас Шьонертс и други

В окото на урагана



Към екшън жанра се завръща и Мел Гибсън , който в никакъв случай не е прекомерно остарял, с цел да облече полицейска жилетка. Във “Force of Nature” героят му Рей е някогашен чиновник на реда, чийто деца (Кейт Бозуърт и Емили Хърш) се пробват да го изтеглят поради иден вихър . От бедствието обаче се възползват група нарушители , които се целят в 55 милиона $ на богат комшия от жилищната постройка. Докато Рей оказва помощ на служителите на реда, фамилията е въвлечено в игра на оцеляване.

ОЩЕ

Ева в цирка



В рисковата си уелнес графа английският Vogue качва на последващо равнище тренировката на Ева Лонгория . 45-годишната актриса тества какво е да бъдеш на мястото на цирковите актьори върху трапеца и освен. Като човек, който въпреки всичко спортува, Лонгория се оправя по-добре в сравнение с ние си мислим, че бихме се показали , в случай че въобще оцелеем до края на опита – погледът ни щеше от самото начало да е като на 1 мин. и 45 сек. от видеото.

Евровизия се отсрочва, да живее Евровизия



Тазгодишното издание на песенния конкурс не се състоя, само че по подигравка на ориста Евровизия въпреки всичко ще има. В края на юни ще можем да гледаме комедийната продукция на Netflix , въодушевена от надпреварата, със заглавие „ Евровизия: История за огъня “ . В нея Уил Феръл и Рейчъл МакАдамс са брат и сестра от Исландия, които са подготвени на всичко, с цел да показват страната си уместно пред Европа и света. Първи взор към кино лентата ни дава песента “Volcano Man” в осъществяване на двамата артисти , а към тях в лентата се причисляват още Пиърс Броснан, Деми Ловато и др.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР