Ето така се гонят инвеститори: с коментари в аванс -

...
Ето така се гонят инвеститори: с коментари в аванс -
Коментари Харесай

Томислав Дончев: С коментари в аванс се гонят инвеститори

Ето по този начин се гонят вложители: с мнения в задатък " - с тези думи вицепремиерът по икономическата политика Томислав Дончев разяснява думите от през вчерашния ден на президента Румен Радев, който заяви обществено за писмо от президента на Германия, в което той изразявал насладата си, че България е на път да притегли стратегически, международен производител на коли ".

Става дума за възможната инвестиция на " Фолксваген ", за привличането на която България се състезава с Турция и Сърбия. Тази заран в изявление за Би Ти Ви Дончев напомни, че българските публични представители са поели ангажимент за конфиденциалност.

" Считам обществените мнения по тематиката за извънредно нездравословни ", сподели Дончев. " По тази и други тематики сме стиковали позиции, опитахме се да създадем добър сигнал сред едната и другата страна на " Дондуков " и мисля, че се получи. Това, което не се получи, са обществените мнения ", добави той.

Пред Нова телевизия президентът на България сред 2012 и 2017 година Росен Плевнелиев, който в този момент е почетен ръководител на Автомобилен клъстер България, разяснява, че изявлението на Радев " отекна мощно във Волфсбург ", където през днешния ден ще заседава управителният съвет на " Фолксваген ", а на следващия ден на общо заседание ще се съберат акционерите на концерна. " Преговорите и решението ще бъде напълно експертно, а не политическо ", добави Плевнелиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР