Ето кои знаци от Зодиака никога не могат да намерят

...
Ето кои знаци от Зодиака никога не могат да намерят
Коментари Харесай

Кои зодиакални знаци никога не могат да намерят съгласие?

Ето кои знаци от Зодиака в никакъв случай не могат да намерят единодушие и да живеят в мир и обич!

Знаците от зодиака могат да въздействат доста повече в живота ни, в сравнение с си мислим. По-специално те дефинират съвместимостта (или несъвместимостта) на хората.

Има няколко комбинации от знаци, които не могат да намерят единодушие между тях.

Представителите на кои зодиакални знаци в никакъв случай не могат да се схванат и да бъдат дружно?

Овен и Дева

Овен – отшелник и страховит единак. Тези хора желаят цялото внимание да бъде фокусирано върху тях, а те самите не обичат да демонстрират грижа към никого. Те живеят семпло и мразят да усложняват живота си. Докато Девите са мислители, които непрекъснато анализират случващото се в близост и търсят тайното значение на нещата. Мисленето постоянно ги води до депресивни положения.

Овенът се отнася лекомислено към живота и е привикнал да върви по течението, без да обръща внимание на проблемите. Докато Девата е деликатна. Тя реагира мъчно в непредвидени обстановки и не знае по какъв начин да се оправи с тях.

Овенът се нуждае от доста време, с цел да осъзнае възприятията си към индивида и да вземе решение за сериозна връзка. А сантименталните Деви от първия ден на запознанството си възнамеряват семейство.

Лъв и Козирог

Козирозите са самотници, които мъчно се схващат с някого под еднакъв покрив. В допълнение, те са прекомерно своенравни, с цел да разрешат на някой да ги управлява. А Лъвовете се стремят да основат семейство, в което биха могли да заемат господстваща позиция.

Козирозите са много отмъстителни. Ако не им хареса нещо в държанието на други хора, те определено ще го запомнят. Докато Лъвовете са доброжелателни и не отмъстителни. Те бързо простят обидите, не се концентрират върху неприятното.

Представителите на двата знака са доста буйни натури. В началото на една връзка това им качество може да ги сплоти и да породи обич. Но по-късно, когато страстите се успокоят малко, евентуално ще схванат, че сред тях няма нищо общо.

Водолей и Риби

Водолеите имат ясен житейски проект, който се следва абсолютно. Не обичат, когато някой се меси в делата им и се пробва да ги командва. А Рибите считат, че единствено тяхното мнение е вярно. Те ще принудят другите да вършат тъкмо това, което желаят.

Водолеите са много кардинални. Те не понасят несправедливостта и постоянно са подготвени да защитават тези, които незаслужено са афектирани. А Рибите са по-обсебени от своите ползи, поради което могат да се качат на главата ви.

Вижте още: С Овен ще изградите най-хубавите взаимоотношения

По предписание връзките сред представителите на тези знаци стартират добре. Те обичат да се срещат. Но незабавно щом схванат какъв брой са разнообразни, стартират ужасни кавги.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР