Ето кои са те На тези зодии не им е

...
Ето кои са те На тези зодии не им е
Коментари Харесай

4 зодии, които много се променят, когато пият

Ето кои са те

На тези зодии не им е елементарно, когато пият. Те мъчно се управляват и алкохолът бързо им повлиява. Започват да се държат по чудноват метод, вършат подиуми, издават секрети, основават безпорядък, в действителност се трансформират. Вижте кои са, съгласно " Pun Villa ".

Козирог

Те са съществени и виновни зодии, леко дистанцирани и потайни. Не демонстрират постоянно занимателната си страна на близките. Затова, те са внимателни, когато стартират да пият нещо по-тежко. Знаят, че алкохолът не им понася и се трансформират в различен човек, като пийнат. Но когато доближат несъмнено количество, изцяло не помнят за обещанията си, не пзнават граници и не престават да поемат алкохол. Стават истерици, избухват, карат се с всички - нещо нетипично за тях. Тогава забъркват кавги и царува хаос.

Лъв

Тези зодии са същински водачи и просто желаят да са готини, да са в крайник с трендовете. Ако са на огромно празненство, в случай че приятелите им пият много, Лъвовете също пият и желаят да се забавляват, да са звездите на вечерта. Но когато пийнат прекомерно доста, стартират да флиртуват непрекъснато, да не познават граници. Много буйни зодии са, в случай че са в интервал, в който са тъжни, пък стартират да плачат на празненството и да приказват за възприятията си, да изясняват проблемите си. Така скапват купона.

Телец

Свободни души са и рядко отхвърлят покана за празненство или заведение. Наслаждават се на живота, само че постоянно не помнят за границите. Хапват и пийват прекомерно доста, не си знаят мярката. Харесва им да се напиват и да се забавляват, по този начин усещат, че живеят пълноценно. Но тогава не могат да управляват себе си и различен не може да им помогне. Правят подиуми, драматизират, издават секрети и цялото внимание пада върху тях, написа teenproblem.bg

Водолей

По принцип, те наподобяват по-срамежливи и постоянно са дистанцирани. Но един път щом се напият, Водолеите демонстрират същинската са същина и хората са шокирани. Дори може на купона да стане рисково. Алкохолът демонстрира неприятната страна а тези зодии. Те стартират да се оплакват, да недоволстват, да наскърбяват и да плачат за всичко. Държат се хлапашки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР