Ето какво написа Нидал Алгафари:Приятели,представям си изявленията на 05.04.2021 на

...
Ето какво написа Нидал Алгафари:Приятели,представям си изявленията на 05.04.2021 на
Коментари Харесай

Нидал Алгафари си представя изявленията на победителите от изборите

Ето какво написа Нидал Алгафари:

" Приятели,
въобразявам си изказванията на 05.04.2021 на спечелилите в предизборната акция.
Победихме, макар мръсната война на компромати, митинги на шепа младежи и блокирането на София, ние още веднъж сме първа политическа мощ. Хората повярваха в нас, че работим, работим и отново работим.
Победихме макар изправянето на целия държавен и административен капацитет против единствената действителна съпротива. Ние успяхме да стигнем до хората и да ги убедим в грижата ни за тях. Общо гласувалите против статуквото са повече и това е победа освен за нас, а за всички българи.
Победихме макар грозните провокации и езика на омразата. От доста избори не сме достигали толкоз доста гласоподаватели, дали доверието си за рестартиране на държавността.
Победихме, макар, че не участвахме в диспути и празнодумие. Още на първите избори на които участваме, постигнахме резултат, за който доста от партиите на статуквото, единствено може да мечтаят.
Победихме, патериците на корупцията, шкафчетата със злато и пачки с евро. Победихме заиграването с медикаментите и горивата. Победата е за всички, който в дъжд и мраз клатеха трона на мафията.
Все още чакаме окончателните резултати, само че знаем, че ослабихме мутрите и те са в предишното. Това е нашата победа, макар машинациите, хаоса, фалшификациите и пазаруването на гласове.
Дали ще се изненадаме от самопризнание, че някой не е спечелил? "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР