Ето как убиецът на Виктория е успял да напусне България

...
Ето как убиецът на Виктория е успял да напусне България
Коментари Харесай

Ето какво разказа мъж, живеещ на метри от убийството на Вики

Ето по какъв начин килърът на Виктория е съумял да напусне България Кой умъртви Виктория Погребват в петък журналистката Виктория Маринова Бившият брачен партньор на убитата Виктория: Искам да продължим... Изправят пред съда в Хановер килъра на Виктория Комшия на Северин с нова версия за убийството на Виктория

Мъж, който живее на метри от мястото, където е била свиреп убита журналистката Виктория, разказва своите прекарвания там. Историята му е пресъздадена във Facebook от журналиста Константин Мишев, който бе и консултант на някогашния министър председател Филип Димитров, написа Блиц. След трагичната гибел на младата майка и общественичка с него се свързал мъж от Русе, разказващ своите усещания:

" Живея на метри от мястото на убийството. Всеки ден се разхождам по тая крайбрежна алея. Там е извънредно красиво, особенно по здрач, когато слънцето залязва. Но и на мен самия ми е отбивало от време на време. Особенно, когато против мен вървят някакви мургави яки момчета. И на километър пред мен и зад мен няма жива душа. И съм си мислил, че нещо сходно ще се случи. И то се случи. Там няма къде да избягаш. От едната срана са гъсти храсталаци, от другата висок пристан и Дунава със мощно течение.

Мисля, че съм срещал там килъра. Той също живее наоколо. Срещал съм и убитата. Ходеше там да тренира. Много красива жена. Заглеждал съм се в нея. И съм си казвал - какво прави тук? Не се ли опасява? Е, гибелта й не е била безрезултатна. Колко хора тук и по-целия свят си чешат щастливо езиците с нея. Спорят. Доказват се един различен.

А това е необикновено страдалчество. Невероятна тъга. Ужасна. Нека всеки, който драскоти и политиканства тук, да се сложи на нейното място. Да сложи жена си, щерка си на нейното място. Да си показа болката и ужаса. Безнадежността. Да изпита ударите. Да усети по какъв начин плътта му се раздира. Как костите му се трошат. Да усети, че умира. И дано след това да продължи да се упражнява, пишейки безмислени постове. Вместо да каже едно човешко - Бог да я елементарни. Тежко наказване за килъра.

Аз знам и какво още ще се случи. Някое играещо си дете ще падне и ще се удави в Дунава. Защото там няма перила. Няма отбрана. Но за него няма да има дискусия. Няма да пишат международните медии. Ще има два-три реда в локалния вестник. И толкоз. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР