Ето го най-упорития ухажор на Деси Тенекеджиева! Бен Едуардс е

...
Ето го най-упорития ухажор на Деси Тенекеджиева! Бен Едуардс е
Коментари Харесай

Ето го тайното гадже на Тенекеджиева

Ето го най-упорития любовник на Деси Тенекеджиева! Бен Едуардс е освен сполучлив артист, само че и продуцент. Двамата се познават от дълго време, само че в общественото пространство тя в никакъв случай не го е представяла на приятелите си. Малцината, които ги познават, знаят, че Тенекеджиева и Бен освен работят дружно, само че сред тях от години прехвърчат любовни искри, отвън чисто професионалните им връзки. Дори съгласно приятелите им той към този момент се е престрашил да изиска ръката й, на което тя отвръща с безмълвие към този момент.

Деси Тенекеджиева в никакъв случай не е афиширала любовна връзка, въпреки да са й приписвали афери с Миро от Каризма и с Камен Воденичаров. Тя отхвърля и за двамата. "Аз не се имам за светица. Много съм влюбчива. Влюбвала съм се във всеки един мъж, който е бил до мен в избран интервал от живота ми. Като се замисля, те не са били доста. Сериозните ми връзки са 6. ", показа за персоналния си живот преди време Деси.



След като през 1998 година си отива брачният партньор й Стоян Камбарев, тя се зарича да не се омъжва повече. В негова чест всяка година Тенекеджиева учредява награди "Полет в изкуството ", а фондацията, с която оказва помощ на млади и надарени хора, носи неговото име, написа България през днешния ден.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР