Етериум отдавна се смята за една от най-добрите криптовалути и

...
Етериум отдавна се смята за една от най-добрите криптовалути и
Коментари Харесай

Предвижда се, че Етериум може да нарасне 5х до 2026 г., но според анализатор този BTC форк може да направи 100х

Етериум от дълго време се счита за една от най-хубавите криптовалути и прогнозите за ценовия му капацитет провокират неспокойствие.

Standard Chartered предвижда, че ETH, втората по величина криптовалута, може да усили цената си над пет пъти до 2026 година по отношение на сегашната си цена. В същото време Bitcoin Spark (BTCS), форк на Биткойн, крие капацитет да нарасне със зашеметяващите 100х цената си, съгласно крипто наблюдаващи и анализатори.



Какво съставлява Етериум?

Етериум (ETH) е блокчейн платформа с отворен код, която улеснява цифровите транзакции в P2P мрежа и е дом на втората по величина криптовалута – ETH, като единствената криптовалута с по-висока стойност е Биткойн. Етериум направи гражданска война в интернет основаните приложения, като предложи на потребителите по-голяма автономност.

Неговият децентрализиран метод отстрани медиаторите, като ги заменя със смарт контракти, които автоматизирано извършват авансово избрани правила, намалявайки зависимостта от трети страни като държавни управления и банки. Етериум се състои от голям брой компютърни системи (възли), всяка от които съхранява главната система на Етериум – Етериум Виртуална Машина (EVM).

Всяко деяние в Етериум (транзакция) се записва в блок, тестван от миньори. Газът на Етериум е такса, която потребителите заплащат за транзакциите. Тя възнаграждава валидаторите и контролира броя на дейностите за транзакция, като обезпечава сигурността на блокчейна и предотвратява спама. Когато търсенето е огромно, таксите за газ се усилват, тъй че единствено тези, които са подготвени да платят повече, ще правят транзакции.

Етериум излиза отвън рамките на простите транзакции, където потребителите могат да вземат участие в комплицирани транзакции благодарение на смарт контракти. Страните се договарят за избрани условия за осъществяване на авансово уговорена транзакция и откакто изискванията бъдат изпълнени, договорът се задейства, предоставяйки Етериум на участващата страна. Смарт договорите могат да обгръщат разнообразни цели, като да вземем за пример заеми, авторски хонорари на музиканти, поръчки за данни, игри и други

Докато Bitcoin Spark се стреми към цифрова опция на обичайните валути, Етериум служи като основа за dApps. Тези dApps, в това число смарт контракти, незаменяеми токени (NFT) и децентрализирани финансови приложения (DeFi), могат да бъдат проектирани за разнообразни цели. Децентрализацията на Етериум, полезността на ETH и разширяващата се екосистема от приложения го вършат известен.

Според банката ETH може да доближи $8,000 в границите на две години. Този евентуален скок се дължи на все по-широкото потребление на Етериум в смарт договорите, игрите и токенизирането на обичайни активи.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е високопроизводителен криптопроект на ръба на избухлив старт. В деветата си фаза на ICO-то цената на токена BTCS се увеличи до $3.50 $, с 5% бонус за допълнение и предстояща възвръщаемост на инвестицията от 300%.

Притежателят на ранната първа фаза може да осъществя 100Х при стартирането на плана с цена от$10, като минималната възвръщаемост на инвестицията от 800% към този момент е заключена.

BTCS е форк на Биткойн с задача да изравни изискванията на конкуренция, като разгърне налична капиталова опция и всеобхватна платформа за рандеман, лишена от бариери за нахлуване. Платформата BTC устоя централизиран развой на рандеман, до момента в който платформата BTCS дава опция на всеки искащ да добива посредством отдаване на устройства чартърен и банален развой.

Миньорите могат да употребяват смарт телефон или всяко друго общоприетоо устройство, с цел да добиват BTCS. Приложението Bitcoin Spark обезпечава обективни хонорари посредством усъвършенствани логаритми.

 BTCS изобразява постоянна инфраструктура и транспарантни системи посредством своите документи за одит и KYC. Нейните вероятности включват смарт контракти, dApps и Bitcoin Spark Wallet за ръководство и предпазване на токени BTCS.

Платформата ще извършва задачата си посредством многопластова система, работеща без значение към една и съща последна цел. Системата ще подсигурява сигурност, бистрота и самоподдържаща се инфраструктура. Миньорите в системата BTCS са обект на протокола Proof of Process, включващ стейкинг и принос на мощ на устройството. Те могат да внасят своите запаси и мощ виртуално и гъвкаво да разпределят времето и наличността на наетите от тях запаси.

BTCS подсигурява, че функционалностите на устройствата на потребителите са непрекъснати. BTCS модерира наличното потребление и разпределя възнагражденията посредством нелинеен способ, с цел да попречва несъразмерния надзор.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР