Естрадният ас Васил Найденов призна, че на 73-годишна възраст е

...
Естрадният ас Васил Найденов призна, че на 73-годишна възраст е
Коментари Харесай

Васил Найденов се пропи

Естрадният ас Васил Найденов призна, че на 73-годишна възраст е протегнал ръка за сефте към алкохола. „ Научиха ме в последно време да пия бира едни другари. До 20 дневно стигам, хвали се артистът, който в никакъв случай не се е славел като обожател на алкохолните питиета. Запитан дали не се тормози, че новият му недостатък ще се отрази зле на здравословното му положение, той е безапелационен, че не се боял, макар че никак не му липсвали проблеми от сходно естество.


Кеца още веднъж акцентира, че има сърдечни неразположения, които го тормозят от години, и постоянно му се случвало в последно време да притичва до лекарския кабинет. Той обаче е безапелационен, че това не е причина да ощетява феновете, пристигнали да гледат и слушат изявите му, и не се е замислял в никакъв случай да понижи темпото и да разреди концертните си изяви. Найденов разкрива, че огромната му другарка Богдана Карадочева го съветвала да спре да работи толкоз доста и даже желала да го смъкна от сцената на техен концерт, тъй като виждала, че не му е добре. Той обаче отказал изрично, тъй като считал, че хората, почели го и загърбили ежедневните задания, с цел да дойдат и да го слушат, не заслужавали сходно отношение.

Неотдавна естрадната звезда мина и през съществени урологични проблеми. Певецът имаше подозрения, че страда от тежка диагноза. Затова се подложи на серия от щателни проучвания във ВМА. Здравето си 73-годишният реализатор на „ Телефонна обич “ е поверил в ръцете на едно от светилата на медицината у нас. Найденов се преглеждал и лекувал при проф. Илия Салтиров, който е началник на Катедрата по урология и нефрология и шеф на Клиниката по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия на ВМА. Освен това фамозният експерт е и народен съветник по урология. С негова помощ Васил съумял да се закрепи и се успокоил, че диагнозата му не е съдбовна. Още преди десетина години артистът за пръв път разкри, че страда от неразположения, свързани с простатата. Тогава той се подложи и на интервенция с вярата да реши казуса вечно, само че подобрението било единствено краткотрайно.

„ На всичкото от горната страна от 20-годишен съм и с продължителен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и тежки алергии, само че още съм жив и ме държи страстта “, споделя изпълнителят. За да не разочарова почитателите си, той е стигал и до безспорни крайности, жертвайки здравето си. Преди време пя единствено час, откакто по знамение оцеля в злополука, макар че коленете му бяха съществено засегнати от конфликта на автомобила му с друга кола.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР