Естрадната ни прима Лили Иванова кърпи бюджета си след пандемията

...
Естрадната ни прима Лили Иванова кърпи бюджета си след пандемията
Коментари Харесай

Лили Иванова тръгна да пее и по банкети

Естрадната ни прима Лили Иванова кърпи бюджета си след пандемията с участия даже на банкети
Лили Иванова се върна към времето, в което пееше по банкети и купони – написа в. „ Уикенд “. След като години наред се държеше като същинска звезда, отказвайки да се изявява другаде с изключение на на концерти, примата на родната ни сцена се разписа с участия във фирмени коледни празненства. Според слуховете макар солидните суми, които прибра от турнето си в края на предходната година, тя към момента не е съумяла да попълни финансовите загуби, провокирани от коронавирусната пандемия – отбелязва изданието.

В последните години Лили Иванова се държи като същинска звезда и отхвърля да пее другаде с изключение на на личните си концерти. Явно обаче пандемията е оставила отпечатък даже върху финансовото положение на най-известната ни повица. Така през декември тя одобри цели 3 участия на фирмени банкети. Първото бе за 25-ата годишнина на Върховния административен съд, откъдето е взела рекорден хонорар от 60 хиляди лв.. Второто й присъединяване е на прием на една от известните компании за бързи заеми у нас. Последва и трето присъединяване преди Нова година – за огромна пловдивска компания, чийто притежател бил одрусан с 80 хиляди лв..

Както „ Уикенд “ към този момент осведоми, от 9-те си спектакъла предходната година Лили Иванова е взела към 2 млн. лв.. Самата певица не се оплаквала от безпаричие, само че ситуацията на музикантите, с които работи, не било по никакъв начин розово. Ето за какво тя решила да одобри още няколко участия отвън концертите си, с които дава самун и на тях.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР