Естествена красота, нежност и финес - с тези качества най-красивата

...
Естествена красота, нежност и финес - с тези качества най-красивата
Коментари Харесай

Най-красивата омъжена жена в Бургас сред претендентките за короната на Мисис България

Естествена хубост, деликатност и финес - с тези качества най-красивата омъжена жена в Бургас Надя Недялкова се насочва този петък към състезанието Мисис България 2017.

Красивата бургазлийка, която е горда майка на три дъщери, тази пролет завоюва жури и аудитория и завоюва короната в бургаското издание на състезанието.

Освен красива, Надя Недялкова е съобразителна, интелигентна и сполучлива в работата, която прави и доказателство за това е шестият по ред приз, който печели за " Най-успешен управител на годината ". Започвайки като чиновник в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 година, през днешния ден тя се развива сполучливо като търговски шеф. Също взима ефективно присъединяване като преподавател в редица конгреси от системата Дейл Карнеги за реализиране на триумф.

Надя ловко съчетава грижите за фамилията и професионалните задължения, като наред с това интензивно се занимава с щедрост. Последната й акция бе обвързвана с подкрепяне лекуването на деца с редки болести.

В края на тази седмица Надя отпътува за София, където ще вземе присъединяване в състезанието, който събира на едно място най-красивите омъжени дами от цялата страна. Той ще се организира този петък от 19 ч. в ИХ " Монтесито ". Надя ще блесне с рокля на бургаския дизайнер Мария Диомова.

Всички стискаме палци и желаем триумф на красивата бургазлийка и я чакаме в Бургас с още един завоюван приз.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР