Есил Дюран не приема добре факта, че може да изпусне

...
Есил Дюран не приема добре факта, че може да изпусне
Коментари Харесай

Срамота! Есил Дюран бясна, че загуби от опечалената Крисия

Есил Дюран не приема добре обстоятелството, че може да изпусне финала на „Капките“!
Зрителите на шоуто „Като две капки вода“ към този момент два дни недоволстват против държанието на Есил Дюран по време на последния лайф на предаването. Тогава туркинята не сподели особена съпричастност към Крисия Тодорова, която единствено преди дни загуби татко си.



Победата в епизода отиде точно у Крисия, защото множеството от участниците, журито, феновете и менторите гласоподаваха за нея най-много с цел да я поддържат след тази ужасна покруса. С триумфа си в понеделник вечер обаче Крисия измести от първата четворка Есил Дюран и към този момент кръг преди края точно Крисия се класира на край.

Някои фенове видяха, че това не се е възприело доста добре от чалгаджийката. По време на бутона на шанса тя реагира много надменно на обстоятелството, че й се падна да имитира идната седмица Ела Фицджералд. Освен това Есил беше една от дребното, които не гласоподаваха за Крисия.

Всъщност туркинята се изнерви може би най-много от обстоятелството, че не се показа зле в доста сложен облик като Мерилин Менсън, а най-после финишира последна за вечерта. В същото време Крисия не направи най-великото си осъществяване в облика на Кристина Агилера, само че съвсем всички гласоподаваха за нея.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР